БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Тоа е тоа момци. :)
Утре ни е последна шанса и мора да се искористи.Мора да се оди на победа и мора да се изгине на терен за да се оствари тоа.Русите не се некоја екипа а тоа можевме да го увидиме и денес каде што во последните 15 секунди се спасуваа за да не загубат од еден таков аутсајдер каков што е Алжир.Со тоа мислам дека и нивниот морал ќе биде на ниско ниво.
Сега убаво нека се одморат бидејќи малку има до утрешниот ИСТОРИСКИ натпревар!

МАКЕДОНИЈА ВО СРЦЕТО
:oeoeoe:

Natprevarot na Rusite protiv Alzir ne treba da ne laze, tie imaat jak sostav. No veruvam deka ke izigraat nasite dobro pa ke vidime sto ke bide...

Само напред МАКЕДОНИЈО! Можеме понатаму,има сила во овој тим!!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ќе ги ,,изедемо,, Русиве само да ја повторимо денешнава фантастична игра а и голманот да биде на ниво како шо беше денеска, и тоа особено во првото полувреме...:pipi:

[zEUs];2127080 напиша:
Ќе ги ,,изедемо,, Русиве само да ја повторимо денешнава фантастична игра а и голманот да биде на ниво како шо беше денеска, и тоа особено во првото полувреме...:pipi:

И толку пари да стаат у џеб

:smir:

Ако се судиите како денес тогаш нема шанси да тепаме.

Ајде да ги утепаме русиве...штета шо нема да можам да глеам у ШКОЛО сум :@ али ипак има радио..и така на часови е тапа,стај си слушалки и уживај

жал ми е што утре нема да можам да ја гледам утакмицата али добро нема везе
се недевам дека нашите ќе играат на ниво како против полска и германија(првото полувреме)али пред се би сакал фер судење па да победи оној што стварно ќе биде подобар(се надевам МАКЕДОНИЈА)и мислам дека нашиве после денешнава неправда ќе излезат утре уште посилни и помотивирани
со срце за МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Леле утре ќе има бегање од школо, само за да се гледа Македонија:vozbud:

Ако ги тепаме дефинитивно идеме даље или треба да чекаме на некој друг резултат од нашата група ??? :toe:

Ако ги тепаме дефинитивно идеме даље или треба да чекаме на некој друг резултат од нашата група ??? :toe:

Идеме дефинитивно. Ние сме четврти со 4 бода, а Русија трети со 5 бода.

Лазаров ќе игра, многу нормално. Во ракометот црвениот картон е само за тековниот натпревар.

Ќе ја отклучам темава утре посабајлечки, со цел да не се пренесуваат видувања од денешниот натпревар и на оваа тема :)

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:Се надевам дека денес ќе изиграме добро,и ќе се пласираме во следната фаза.Но и да не се пласираме не требит да имат разочарувајне,репрезентацијата покажа и докажа дека можит да се носит со секој противник.А судииве ако судеа реално уште сега ќе бевме во втората фаза.

Еве ги судиите за денешните натпревари. Нас ни се паднаа Данци.
Да се надеваме дека нема пак да ја усерат. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom