P
Polaroid vanity
Гостин
Магде,кога се вежбите за практичниот дел генетика?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2февруари вежби генетика во 9:00Магде,кога се вежбите за практичниот дел генетика?
Ние не може ништо да ти сугерираме,сама мораш да ослучиш како се гледаш во иднина,дали како психолог или како нешто друго.lugeeee ja sum na pat da se otkazam od zapisuvanje na psihologija.izgleda sum bila u zabluda i poise me interesirale filozofski pravci.zaso matematika sum trup a i biologija ne me fascinira bash mn mn.i sea sum izgubena ,bez cel,neznam kade na faks:nesvest:
Ова е директно од прирачник:Еј јас да прашам, магде или Polaroid vanity да ми кажат гледам има дескриптивна статистика и Инференцијална статистика во прв и втор семестар прва година, знам дека за математика се работи, но може да ми кажете што поточно учите, немам учено статистика незнам затоа,а гледам најмногу часови има. :smir:
Ова е директно од прирачник:
Примена на статистиката во психологијата,Дистрибуција на фрекфенцијата и графичко прикажување на дистрибуцијата на фрекфенцијата,мерки на централна тенденција и мерки на варијабилноста,перцентилни точки и перцентилни рангови,веројатност и веројатна нормална крива,биномна и сродни дистрибуции,корелација и регресија.
Страшно и тешко делува(не дека не е...) ама ова се се средување на психолошки податоци,односно како да ги групираш,средуваш,да вадиш просек итн...
не се плаши
Него јас ќе ве прашував дали имате некој совет за:
Емоции и мотивација
Учење и помнење
Педагогија
Социологија
Ликовна семиотика
Еј јас да прашам, магде или Polaroid vanity да ми кажат гледам има дескриптивна статистика и Инференцијална статистика во прв и втор семестар прва година, знам дека за математика се работи, но може да ми кажете што поточно учите, немам учено статистика незнам затоа,а гледам најмногу часови има. :smir:
Него јас ќе ве прашував дали имате некој совет за:
Емоции и мотивација
Учење и помнење
Педагогија
Социологија
Ликовна семиотика
Еј јас да прашам, магде или Polaroid vanity да ми кажат гледам има дескриптивна статистика и Инференцијална статистика во прв и втор семестар прва година, знам дека за математика се работи, но може да ми кажете што поточно учите, немам учено статистика незнам затоа,а гледам најмногу часови има. :smir:
Абе,тие шо немаат положено во прв семестар историја на психологија или перцепција,имаат право да полагаат учење и помнење и емоции и мотивација?
Државната квота е од 20 студенти,и приватна од 20 студенти,ама ја прошируваат на 80-90 студенти во генерација.Ај некој фин/а да се најде да ми каже вака.
Колкава е државната квота, и колку одприлика се полни секоја година(дали има конкуренција). И у спат може да кажете какви ученици аплицираат(со колку поени).
Поздрав