Еднооки ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата D-r-ot
  • Време на започнување Време на започнување
Aj...сите емисии ке си направат телевизија

п.с. пророкот закоооон :vozbud:

Аааа ,ако го има ова 24/7 ќе ми стои тука приклучено.Само да не биде еднаш Еднооки во денот другото музика.

Ова некој си го има направена "на своја рака". Официјално од КОНТРА БАНДА дефинитивно не е. Значи палење и џевање за телевизија не верувам. Некој ќе си ги снима епизодите и ќе ги става на тоа сајтче што го направил.

Ова некој си го има направена "на своја рака". Официјално од КОНТРА БАНДА дефинитивно не е. Значи палење и џевање за телевизија не верувам. Некој ќе си ги снима епизодите и ќе ги става на тоа сајтче што го направил.

Go daddy vika vaka:

DOMAIN: EDNOOKI.TV

RSP: InterNetworX Ltd. & Co. KG
URL: www.inwx.de

owner-contact: P-CSA106
owner-fname: Cergovski
owner-lname: Aleksandar
owner-street: Wipperstr. 2
owner-city: Berlin
owner-zip: 12055
owner-country: DE
owner-phone: +49.3096517373
owner-fax: +49.3096517373
owner-email: mali@fettabernett.de

Eve vi i direkten link http://who.godaddy.com/WhoIs.aspx?domain=ednooki.tv&prog_id=godaddy

Или е сајт на ентузијаст и голем обожавател, или ќе биде официјален сајт на емисијата.
Во нормални медиумски општества, секое шоу си има свој веб сајт.

Mozebi ke prestanat da se emituvaat na Kanal 5,i ke prodolzat na nivnata televizija sto e mn logicno dokolku televizijata se pojavi na makedonskiot eter:wink:

Ова уште летоска го објаснував на друг форум.
Ова не е Еднооки ТВ, туку сајт www.ednooki.tv (како што може да биде www.ednooki.com, www.ednooki.com.mk), само ова завршува со .tv најверојатно бидејќи е ТВ шоу :toe:

И убаво пишува на сајтот: НАСКОРО ednooki.tv, а не Еднооки ТВ.
А ова вака стои од летоска, така да уште којзнае колку време ќе чекаме да се отвори. :tapp:

:nenene: јас мислам дека ова ќе биде само сајт, а не ТВ.. бидејќи на клипот го има знакот на канал 5 .. ако станува збор за ТВ ќе нема знак (мое мислење) :smir:

Страната не ја отвора сега, знам дека е стара темава ама сакав да ја вратам заслужуваат..

Едно шо ме нервира е шо повеќе ги реметат политичарите
А баш ми се свиѓаат оти се саут парк стајл со реметењето на познати

И официјално нема веќе еднооки на Канал 5 дали е на подвиток нова тв или ќе имам серијал на друг канал ќе видиме

Запреа со емитување бидејќи ниедна телевизија нема пари да ги плаќа, а овие не сакаат други спонзори.
Колку што разбрав нема да имаат тв, ќе се прибираат сите емисии на сајт
а инаку изгледа се работи на проект и тоа долгометражен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom