Колку долго користите еден телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
ne sum dovolno kompetenten da zboram .... posho ja poveke od god dena nemi se desilo da cuvam telefon ... ako se zbori za godina dena ... togash mojot odovor e NE ne se rasipuvaat brzo.

dodeka ne mi crkne ili ne mu se desi neso...u princip okolu godina ipol ili dve

Prethodniot go imav godina dena i go smeniv zasto sakav poubav a segasniot go imam okolu godina i 4 meseci i ne mislam da go menjam zasega zasto mi e dovolen.

Дури не умре од природна смрт,јас не го умирам

Awe ako mi tekni da smenam ke si smenam ako ne .. mn mie gajle.. i onaka ne e mob za mene .. si go krsham ochigledno neam gajle.. Sum imala mob sto pati sho idelo vzemja.. sum imala mob sho plivalo vo votka redbull i preziveelo .. sum gi mavala od masa od sho me nervirat :D i pak zivi se i rabotat .. podobro eden takov mobilen od nego eden sho ke sakam da go pazam kao da e zivot moj :D ovoj sho go iam sa 1 mesec go iam .. a neznam veke kolku pati u asfalt mi poshol :D alal da mi e ..

Dosega ne sum rasipala mobilen.Sum kupila dosega 3 i sega sakam da si kupam nov.

Ги користам прилично долго време.Имам глупа навика да се приврзувам за мобилни :lud:

дур не ми здосади да го гледам

Досега мобилниот не ми откажал верност и покрај 2 и пол години ебавање.Додека не го исцедам максимум не фрлам пари за друг

Jas brzo gi menuvam 1 godina ili godina i pol najm.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom