Windows XP SP3 и GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата ia111
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 април 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Земав ново PC и инсталирав gta IV, ама ми бара windows xp sp3. Симнав sp3 и кога ќе пуштам да се инсталира ми го дава ова

bfi1231875706j.JPG

Ќе може ли некој да ми помогне?

Проблемот е во Windows Genuine Advantage (WGA) кој треба да се апдејтира.Изгледа немаш оригинален виндовс.

Земав ново PC и инсталирав gta IV, ама ми бара windows xp sp3. Симнав sp3 и кога ќе пуштам да се инсталира ми го дава ова

Ќе може ли некој да ми помогне?

Друже, јас имам доста другари исто заради GTA 4 ставаат SP3 и после имаат некакви проблеми, мислам дека најубаво би ти било да викнеш некој другар кој повеќе серазбира да ти среди, бар ќе знаеш дека све ќе биде како што треба и нема да имаш проблеми. Вака ако ти експериментираш, од една страна ќе го решиш овој проблем, ама ќе отвориш други проблеми.
Незнам точно до што е проблемот, дали до нив или до самиот SP3, ама знам дека доста ми се имаат пожалено дека по инсталирањето на SP3 им се јавувале разни проблеми.

ia111 напиша:
^^И чаре?

^windows xp sp2

Со SP2 неможеш да ја играш GTA 4 :/

Јас на пр. немам никакви проблеми со sp3. Тоа што неможеш да го инсталираш или е до самиот sp3 или до твојот sp2. Како што ти кажа Скај, или бапни на download некој друг sp3.

п.с Почекај, можеби има некој друг што да ти каже.

Јас на пр. немам никакви проблеми со sp3. Тоа што неможеш да го инсталираш или е до самиот sp3 или до твојот sp2. Како што ти кажа Скај, или бапни на download некој друг sp3.

п.с Почекај, можеби има некој друг што да ти каже.

Не сум многу по игрите ама мислам дека на SP2 неможеш да инсталираш GTA 4. Ако не ти е мука ѕирни го ReadMe фајлот од играта ти пишува таму што конфигурација и што бакрачи треба да имаш за да можеш да ја инсталираш, мислам дека ќе ти каже дека мора SP3. :toe:

Малку вон темата .
За сите што имаат проблеми со Sp3, ставете nLite ( бесплатен и одличен)
и Sp3-ката симнете ја дирекно од M$ исто бесплатно и легално.
Услов е само да имате бутабилно Цд со XP.
Без некое големо разбирање сами ќе си направите свое Хр со Sp3.

^^И чаре?

^windows xp sp2

Ако досега на тебе автоматското апдејтување на Виндовсот ти било уклучено тогаш со тек на времето Мајкрософт ти има праќано фајлови за постепено уништување (успорување) на Виндовсот. Значи проблемот мислам дека ќе го решиш со формат на Виндовсот (а автоматското апдејтување ќе треба да го ставиш во состојба „Офф“), па после тоа ќе немаш никаков проблем со инсталација на „СП3“

До колку мислиш дека е се во ред, пробај најди го ЦД на списанието Ентер 36 во него има „СП3“ па пробај со него, ако не тогаш направи го она првото што ти го кажав.

Не сум многу по игрите ама мислам дека на SP2 неможеш да инсталираш GTA 4. Ако не ти е мука ѕирни го ReadMe фајлот од играта ти пишува таму што конфигурација и што бакрачи треба да имаш за да можеш да ја инсталираш, мислам дека ќе ти каже дека мора SP3. :toe:

Да, да.. неможе. Јас само чисто општо зборев во врска со sp3..

Прв пат гледам вакво нешто од кај го симна SP3 ???, и нема веза дали ти е лиценциран или со крак лиценциран секако се инсталира SP3 не бара Windows Genuine Advantage (WGA) како што бара WMP11 и други продукти, иначе се инсталира GTA4 на SP2 ама треба да има како додаток (Update), Во едно не ми е јасно како може да викате дека SP3 нечини ? баш е прва лига скоро се исти со SP2 само што SP3 носи нови update и работи по брзо малце...

Ќе ни кажеш како си успеал во тоа или само сакаше да се пофалиш?

Прв пат гледам вакво нешто од кај го симна SP3 ???, и нема веза дали ти е лиценциран или со крак лиценциран секако се инсталира SP3 не бара Windows Genuine Advantage (WGA) како што бара WMP11 и други продукти, иначе се инсталира GTA4 на SP2 ама треба да има како додаток (Update), Во едно не ми е јасно како може да викате дека SP3 нечини ? баш е прва лига скоро се исти со SP2 само што SP3 носи нови update и работи по брзо малце...

ABE AKO SAKAS MOZIS DA JA IGRAS NA SP2 SAMO TREBIT PREKU REGEDIT DA NAPRES TAMU EDNO ke SO PISIT 200 DA GO NAPRES 300 I SP3 TI E.Probav taka fate se igrat igrata.Ako sakas taka da ja igras na sp2 odi na youtube i napisi windows xp sp2 change sp3i ke it kazit sledigi upatstvatai gotovo.

A AKO SAKAS da znes ovaj sp3 prviov so izleze ne cinit nesto gi sodrzit site kriticki apdejte od 2008.Ako sakas sp da go simnis ke ojs na [линкот е избришан од Princ: варез не е дозволен на форумов. Прва и последна опомена] ke baras vo softver i ke najs sp3.AMA UBO CITAJ GO IMAT I OVAJ NEUBAJOV i OD KOGA KE GO NJAS VO 7 PARTA TI E SITE KE GI SIMNIS PA EXTRACT VO HARD DISKOT I SETNE NA CD OBICNO.OVAJ SP3 PRVIVOV BARAT UPDATE I WINDOWS GENUINE TI IZLEGVIT A TO IC NE CINIT TI GO KOCIT KOMPJUTEROT I CAE ZA TRGAJNE PREKU REGEDIT I BRZ TREBIT DA SI VO WINDOWS VO SYSTEM 32 WGA TAY TO DA GO IZBRISIS OD KAKO PRVIN KE OJS VO CRTL ALT DELETE I KE NAJS WGA TRAY TO ODMA END TASC KE MU NAPRES I ODMA OVA VO SYSTEM21 DELETE.i Gajle nemas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom