Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земав ново PC и инсталирав gta IV, ама ми бара windows xp sp3. Симнав sp3 и кога ќе пуштам да се инсталира ми го дава ова
Ќе може ли некој да ми помогне?
ia111 напиша:^^И чаре?
^windows xp sp2
Јас на пр. немам никакви проблеми со sp3. Тоа што неможеш да го инсталираш или е до самиот sp3 или до твојот sp2. Како што ти кажа Скај, или бапни на download некој друг sp3.
п.с Почекај, можеби има некој друг што да ти каже.
^^И чаре?
^windows xp sp2
Не сум многу по игрите ама мислам дека на SP2 неможеш да инсталираш GTA 4. Ако не ти е мука ѕирни го ReadMe фајлот од играта ти пишува таму што конфигурација и што бакрачи треба да имаш за да можеш да ја инсталираш, мислам дека ќе ти каже дека мора SP3.![]()
Прв пат гледам вакво нешто од кај го симна SP3 ???, и нема веза дали ти е лиценциран или со крак лиценциран секако се инсталира SP3 не бара Windows Genuine Advantage (WGA) како што бара WMP11 и други продукти, иначе се инсталира GTA4 на SP2 ама треба да има како додаток (Update), Во едно не ми е јасно како може да викате дека SP3 нечини ? баш е прва лига скоро се исти со SP2 само што SP3 носи нови update и работи по брзо малце...