Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Споредбава нема врска.Кога можеше Doctor Who да е жена, зошто Џејмс Бонд да не е црнец? Whatever!
Споредбава нема врска.
Доктор Ху го спремаа за тоа неколку сезони унапред, најавено беше дека Галифрејците можат да се регенерираат во спротивниот пол. Тука што ќе биде приказната позади ова, Џејмс Бонд се регенерира во црнец? Одлукава е глупа и без споредби со други ликови од поп културата, и не знам зошто ја форсираат кога никој не сака Бонд црнец.
Врска немав, не сум ни стигнал до таму, знам само дека е жена.Споредбава нема врска.
Доктор Ху го спремаа за тоа неколку сезони унапред, најавено беше дека Галифрејците можат да се регенерираат во спротивниот пол. Тука што ќе биде приказната позади ова, Џејмс Бонд се регенерира во црнец? Одлукава е глупа и без споредби со други ликови од поп културата, и не знам зошто ја форсираат кога никој не сака Бонд црнец.
Па може да е и травестит ко Боки13 на пример.Зш да не и така е се појдено у к.рац!Кога можеше Doctor Who да е жена, зошто Џејмс Бонд да не е црнец? Whatever!
Пошто Докторот не е маж.Кога можеше Doctor Who да е жена, зошто Џејмс Бонд да не е црнец? Whatever!
Нели James Bond e codename/alias, така да може да им го дадат и на црнци, азијати, индијци, жени, се додека се англичани и во MI6?
Не би имал ништо против Идрис Елба или Емили Блант како 007.
Не еНели James Bond e codename/alias,
Отсекогаш ги имало, Марче, не е ова нешто ново. Јас сите Бондови што ги имам гледано ги гледав на HBO GO.Бонд филмовите достапни на HBO Max вклучувајќи го и последниот No Time To Die Прегледај го приврзокот 330740
Ги има, па ги тргаат месец-два, па пак ги враќаат ко новитети. И со LOTR и Хари Потер истото го прават ненормалниве.Отсекогаш ги имало, Марче, не е ова нешто ново. Јас сите Бондови што ги имам гледано ги гледав на HBO GO.![]()
Сега со HBO Max тоа најверојатно нема да се случува.Ги има, па ги тргаат месец-два, па пак ги враќаат ко новитети. И со LOTR и Хари Потер истото го прават ненормалниве.
Сега го имаш и последниот филм. Како што пиша @Shawn Spencer. на HBO GO содржините често ги бришеа па по извесен период месец -два па пак ќе ги вратеа и така се во круг.Отсекогаш ги имало, Марче, не е ова нешто ново. Јас сите Бондови што ги имам гледано ги гледав на HBO GO.![]()