Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам 1 ден без благо, нукогаш не ми се случило 2 дена по ред да не јадам благо. Морам секој ден, зависен сум! Секогаш кога имам нешто ситно во џебот (5, 10 денари) си купувам од малите чоколатца (албени, метро)...

Еве, баш во моментов кркам торта. :-)

дали ќе издржам или не зависи од тоа колку сум расположен за јадење благо. некогаш не можам да издржам ни 1 саат, а некогаш не јадам благо цела недела

mnogu retko jadam blago, taka sto ne e problem 2 dena bez nego:icon_lol:

Јас не можам без благо ни 2 часа а камоли два дена! Обично после солено (ручек/вечера) обавезно мора да јадам нешто благо иначе исто како да не сум јадел ништо! Исто така, обично кога нема што да правам и се вртам околу-наоколу низ дома, прво што ми текнува е нешто благо! Во краен случај ако нема ништо, јадам обичен шеќер со лажиче!

Можам да издржам и 2 недели без благо али без сок не можам ни 1 саат да издржам:wink:

Acid напиша:
Неможам 1 ден без благо, нукогаш не ми се случило 2 дена по ред да не јадам благо. Морам секој ден, зависен сум! Секогаш кога имам нешто ситно во џебот (5, 10 денари) си купувам од малите чоколатца (албени, метро)...

Еве, баш во моментов кркам торта. :-)

И јас сум пациент како тебе :wink:

abe kakvi dva dena...tri meseci bez blago izdrzav ( i samata ne znam kako:) )...ama zatoa sega nadopolnuvam za izgubenoto...ne sekoj den..ama..onaka..na dva-tri dena si krkam blashko:) ( a ponekogas i po celi denovi samo blago...i ..blago...i...:pos: )

јас сум пациент ко ејсид и бати! Не издржувам уопште! Без благо и пуканки не иде животот

Неможам.....
Ја сум шеќраш...
Неможам еден ден без благо...

Сеа јадам обланди...

Кога како понекогаш не ми текнува недела време за благо но понекогаш неможам да замислам ден без благо то ами трае и по месец време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom