Курсеви за фотомодели, стажисти

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
Братучеда моја сака да се запиши на курс за фотомодел, а јас би сакал за модел-учесник во спотови,снимања...:)), дали има некој курсеви од црнокрак, моделс ин, што ги знам јас...
пишете ако имате некое искуство, и како да контактирам со нив...

Што е тоа стажист? Ќе билда стаж како фотомодел? :)))

па учество во фотосесии, снимања на спотови и сл...

Во мода беше пред 6-7 па и повеќе години да одиш на курс за модели ехеее и дипломи даваа свашта. И се накотија секакви манекени и манекенки и со по 165 висина али битно знаеја да одат девојките на штикли и право и тоа беше најбитно.

Сега за среќа замре тоа. И онака џабе беа курсевите кога нема македонска модна сцена. А и замреа оние избори за манекенки (добро освен убавиците летна, пролетна, есенска... на Црнокрак) другиве ги нема. А и само Катарина и Сашек се прославија другите сакаат да се манекенки ама не го прифаќаат предизвикот да се испробаат во странство.

Е сега курсеви за фотомоделство мислам дека не ни имало. Само курсеви за модели а тука е вклучено и фотомоделството (кај нас нема разлика се е едно исто). А и тоа што ти сакаш е исто моделство. Кај нас се е исто :icon_lol:
Али не сум слушнала во последно време за курсеви, до пред некоја година активно имаше посебно во Црнокрак а и ги водеа модели на Црнокрак постари што се. Значи не беа вршени од професионални лица:)
Еве информации за Црнокрак јави се и прашај:)
Еве и за мак моделс информации.

Не знам колкава е братучетка ти ама може и ако има курс залудно ќе и се дадени парите. Кај нас се добива работа за манекенки или фотомодели најчесто преку врски ... еее јас знам едно убаво девојче стави го во реклама или каталог. А и девојките кои се манекенки и кои ги има низ градов се едни исти се.
Но ако е симпатична и височка може ќе има среќа :)
Исто и за тебе:)

плати кешарица и секој ќе ти направи фотосесија и ќе станеш "манекен/фотомодел" во нивниот каталог, и може ќе те избере врчак да бидеш у негов спот(мислејки на баратучетка ти) и да го тресе гзот, онака, суперски-ко на последниот спот тие двете чупињата што правеа.
иначе, андреев може да ти направи топ фотосесија и да те направи модел и да се вивнеш кон облаците. посети ја само темата во чекдисаут!:vozbud:

плати кешарица и секој ќе ти направи фотосесија и ќе станеш "манекен/фотомодел" во нивниот каталог, и може ќе те избере врчак да бидеш у негов спот(мислејки на баратучетка ти) и да го тресе гзот, онака, суперски-ко на последниот спот тие двете чупињата што правеа.
иначе, андреев може да ти направи топ фотосесија и да те направи модел и да се вивнеш кон облаците. посети ја само темата во чекдисаут!:vozbud:

хихих, така е, ама озбилни луѓе сме ние, не онака врчак стил:)), ама сепак и тука ќешот и врските се битни, го знаев тоа, ама пусти ќеф..:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom