Момче и девојче

• Креатор на темата Креатор на темата tavCHe
  • Време на започнување Време на започнување

tavCHe

Bonum Kurcum
Член од
1 септември 2008
Мислења
61
Поени од реакции
2
Играта се состои од тоа што ќе треба да се состави разговор помеѓу двајца луѓе ( машко и девојче ). Припадниците на машкиот пол Ќе зборуваат како да се машкото , а припадниците на женскиот пол ќе зборуваат како да се девојчето :) . И ти така започнуваат разговор

треба да бидат по ред : машко, женско, машко, женско а не да се пофторуваат двајца припадници на истиот пол освен ако сака да го надополни другиот оној пред него/неа

Ги разбравте правилата ?
Ајде да почнеме да играме.

М: Сакаш да се запознаеме ?

А во педерска игра само педери учествуваат.

Мене не ме мешајте у муабетов, јас само дојдов да ја спасам забавата и си одам :icon_lol: :icon_lol:

А во педерска игра само педери учествуваат.

Мене не ме мешајте у муабетов, јас само дојдов да ја спасам забавата и си одам :icon_lol: :icon_lol:
а-ХА! си влезе. ич не ми е гајле, дури и цитат иам од тебе. педер еден педеросан што пенетрира во педерски теми.
сите така почињаат... јас само дојдов... од еднаш не се станува итн. кажи им мац)).

Не во ред е!

Надополни го кенгурот или тавче :icon_lol:

можеш и принц:):):)
јас не се пријавив. ем, постам. :pos:

а-ХА! си влезе. ич не ми е гајле, дури и цитат иам од тебе. педер еден педеросан што пенетрира во педерски теми.
сите така почињаат... јас само дојдов... од еднаш не се станува итн. кажи им мац)).
Опаааааа, мац)) го вика во одбрана :pos: Што ти е искуство и педерско играње, со другари :pos:

Опаааааа, мац)) го вика во одбрана :pos: Што ти е искуство и педерско играње, со другари :pos:

Конечен одговор :pipi:
ете, апокалипто пиша конечно под тебе. значи, ти си од озгора. педеришта! ве фативме и вас! не само нас! и нив! :D
edit-мац)) само ми раскажуваше што правеле со ацид :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom