Не е реклама, оди на пазар3 ќе најдеш број и прашај ги дали имаат на лагер и колку им била цената.Реклама... Форум е ова наменет е за разговор, јас да удрам пат до скопје за да проверам, ако е вистина па и 210 да е тогаш палам патиките и идам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е реклама, оди на пазар3 ќе најдеш број и прашај ги дали имаат на лагер и колку им била цената.Реклама... Форум е ова наменет е за разговор, јас да удрам пат до скопје за да проверам, ако е вистина па и 210 да е тогаш палам патиките и идам![]()
Продавам добро сочуван телефон, доаѓа со силиконска маска, полнач, кутија, слушалки. Андроид систем, екран на допир, оптички џојстик и доста добра батерија како и камера(за тие пари).... Телефонот е користен одприлика 2-3 месеци и од лани ми стои во кутија. Повеќе спецификации на линков.
Во врска околу цената, вчера прашав во мобилара и ми го проценија 4к но треби да чекам т.е. да го стават на излог.. Го давам за 3500ден бидејќи ми се брза, цената не е фиксна.
Еве и слики:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Понудете некое убо телефонче со уба камера и андроид..
Sent from my iPhone using Tapatalk
бива трампа за zte kis lite?[DOUBLEPOST=1394788687][/DOUBLEPOST]Prodavam Huawei Ascend G300 cisto nov e telefonot, 1 mesec e koristen, raboti na site karticki.
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g300-4594.php
бива трампа за zte kis lite?Prodavam Huawei Ascend G300 cisto nov e telefonot, 1 mesec e koristen, raboti na site karticki.
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g300-4594.php
tipo 2500den[DOUBLEPOST=1394795206][/DOUBLEPOST]Понудете некое убо телефонче со уба камера и андроид..
Sent from my iPhone using Tapatalk[DOUBLEPOST=1394714586][/DOUBLEPOST]
Знае ли некој колку пари кошта задно капаче оригинал за ајфон 4?
tipo 2500denПонудете некое убо телефонче со уба камера и андроид..
Понудете некое убо телефонче со уба камера и андроид..