Real Player

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Значи, мене ме интересира следново:

На претходниот компјутер (лап-топ) имав РИАЛ ПЛЕЕР со кој што можев да симнувам клипови (од youtube.com)

Заради потребам истиот плеер го симнав и сега на нов компјутер (ПЦ) , но забележувам драстична разлика меѓу плеерот на лаптопот и овој плеер. Оној беше плав и подобар, овој е бело со зелено и изгледа некако постаро...Како да не е понова верзија (ако воопшо е таква).

Исто така, кога отидам на јутјуб.ком го нема знакот дека можам да го симнам клипот преку реал плеер.... Што е проблемот?

Фајлови (видео, симнати од ју тјуб) ми ги чита риал плеер на лаптопот, а истите не ги отвара овде, на сегашниов компјутер...

Чаре ???

Од кај да симнам плеер како претходниот, што треба да направам ???

Ако ти е само за youtube клипови да симнуваш имаш и други програми преку кои можиш, јас на пример ја имам Easy Video Downloader :toe:,а ако толку си приврзан со Real Player от види ја која верзија ти е на лаптопот и барај ја истата на интернет:wink:

Значи, мене ме интересира следново:

На претходниот компјутер (лап-топ) имав РИАЛ ПЛЕЕР со кој што можев да симнувам клипови (од youtube.com)

Заради потребам истиот плеер го симнав и сега на нов компјутер (ПЦ) , но забележувам драстична разлика меѓу плеерот на лаптопот и овој плеер. Оној беше плав и подобар, овој е бело со зелено и изгледа некако постаро...Како да не е понова верзија (ако воопшо е таква).

Исто така, кога отидам на јутјуб.ком го нема знакот дека можам да го симнам клипот преку реал плеер.... Што е проблемот?

Фајлови (видео, симнати од ју тјуб) ми ги чита риал плеер на лаптопот, а истите не ги отвара овде, на сегашниов компјутер...

Чаре ???

Од кај да симнам плеер како претходниот, што треба да направам ???
Klik:smir:

За да download-ираш од www.YouTube.com еве една програма, ЈуТуб Даунлоадер.

http://www.flv2mp3.com/

Ставаш го линкот од YouTube и идеш upload, ќе почекаш да се upload-ира, и самото ќе ти даде да го download-ираш.

^ Така ќе се даунлоадира но во .FLV format и единствено можете да го гледате видеото преку програмата. Вака земете си save2pc pro и уште пред да почне даунлоадирањето имате избор во каков формат да биде зачувано видеото :helou:

Со youtubedownloader освен што можеш да симнуваш можеш и да ги конвертираш од флв во мп3, ави и уште неколку формати

Може ли некој да ми каже како да префрлам музика од RealPlayer на USB или CD?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom