Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Читав постови нешто кога во кавадарци се навивало аеродром било нива???
Сервис кру е формирано 10 години пред вие да дознате дали топката е округла
Не бе на мајкати ќе те кажам да ти ебам педерот скапан селодромски мрш од тука да ти ебам гнидата скапана вие не се разбирате човечки убаво да се разберите гниди едни посрани![]()
сељо..темата тифозите од скопје е отворена за двете навивачки групи како фамилѕ и сити парк бојс за дискусија на едно место...а вие одма копирате...знам дека сакате да живеете у скопје..али и куќата и нивите да ги продадете па нема да соберете пари ни за една колиба за тукаSakam samo da se jave nekoj od SHKUP so bil vo Pecuj na utakmicata Ungarija Makedonija kosarka pred 6 godini od i da mi kaze kako jadel kotek od tifozi. Kavadarecki tifozi i huligani. A posle moze da se razgovara cija niva bil Aerodrom i slicno. Imam samo tolku i ne sakam da komentiram.
сељо..темата тифозите од скопје е отворена за двете навивачки групи како фамилѕ и сити парк бојс за дискусија на едно место...а вие одма копирате...знам дека сакате да живеете у скопје..али и куќата и нивите да ги продадете па нема да соберете пари ни за една колиба за тука
немам...не зимам добра плата јас...сеа ако има некој наполитанки и титка пред компјутер јас немам...а ние од скопје ги немаме тие услови...си знаат сами кој ги имаат :pos2::pos2::pos2:Смири се момче-земи си титка и наполитанче.
луд се смеам за топката :pos2::pos2:шо се смееш ти овие ке помислат дека си играме играчки со нив врска си немаат од животот
Сакаш да кажеш кавадаречки туршии и хектарите од нивите за туршиите или?:pos2::pos2:Sakam samo da se jave nekoj od SHKUP so bil vo Pecuj na utakmicata Ungarija Makedonija kosarka pred 6 godini od i da mi kaze kako jadel kotek od tifozi. Kavadarecki tifozi i huligani. A posle moze da se razgovara cija niva bil Aerodrom i slicno. Imam samo tolku i ne sakam da komentiram.
па тоа ти викам по битна им била туршијата :pos2:Serwice CREW navivackata grupa koga bila formirana oni ne znaele so e toa navivanje !!!