Нинџи „мејд ин Мацедониа“

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.300
Поени од реакции
34.679
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Знам дека ги има во Македонија. Дур учев средно, (замисли) имаше и плакати со кои повикуваа да станеме нинџи! :icon_lol: Нормално, паѓаше добар сеир во школо...

Ама пази го ова:

Верувале или не, момчиња и девојки - нинџи, облечени во црни кимона со маски на лицата и мечеви во рацете, кои сме навикнати да ги гледаме во акционите филмови, од пред шест години не се само фикција туку и реалност. Тие луѓе шетаат секојдневно пред очите на обичните смртници низ улиците на Скопје, Велес, Радовиш, Охрид, Виница, Делчево и Штип, без никој дури ни да се посомнева во она што навистина се тие.

Лазе, Горан, Маријан, Панче и Марко на чело со нивниот сен-сеј мајстор основач Маријан Анастасовски се само врвот од ледената санта на приближно петстотини нинџи, кои никако не би препознале доколку ве разминат на една од улиците. Навидум обични луѓе ќе речеме! Но се се сменува откако тие ќе се маскираат и претопат со околината и сивилото на самракот.

Секој знае дека никој не би посакал да е нивна мета, доколку се обидат да ве нападнат. Тоа се нинџите "мејд ин Македонија".

Еве ги и фотките од Лазе, Горан, Маријан, Панче и Марко - секако, тука е и сен-сеј Мари(ninja)јан.

20004537220051221172310.jpg

20004537220051221172437.jpg

20004537220051221172451.jpg

Добро е да живееш во Нинџа-филм, а притоа да собираш пари на деца за тоа, нели? :icon_roll

хахаххаха ме изнасмеааааааааааааааа
уффф....и Македонија ќе влезе у ЕУ....некогаш...:pos:

Нека прочита некој од нив, Ејсид, а ти стави пак слика своја на аватар и послем ноќе џабе и да се обѕирнуваш наоколу. Готов си, решен :pos:!

Garfield напиша:
Нека прочита некој од нив, Ејсид, а ти стави пак слика своја на аватар и послем ноќе џабе и да се обѕирнуваш наоколу. Готов си, решен :pos:!
Come to papa! :pishtoldz:pos:

ThA-BiTcH напиша:
хахаххаха ме изнасмеааааааааааааааа
уффф....и Македонија ќе влезе у ЕУ....некогаш...:pos:
Sto ima tolku smesno toa ti e borecka vestina kako sto e :karate, aikido, Tae kwon-do itn.

абе се сме скриени таленти на форумов ама шо да се праи :cuc:

мојот другар е нинџа, озбилно, иде тренира веќе 5-6 години за без пари, тренерот е специајлиста за повеќе вештини, другар ми има научено да се бори со катана и со како се викаа тие звездиците...широкини мислам

башка и глумеше у скриена камера, оној скечон со камионџиите и нинџите :))))))

Гижо напиша:
мојот другар е нинџа, озбилно, иде тренира веќе 5-6 години за без пари, тренерот е специајлиста за повеќе вештини, другар ми има научено да се бори со катана и со како се викаа тие звездиците...широкини мислам

stars_professional_with_pouch.jpg

Вака нешто??
:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom