Strumica Tonight rock`s

• Креатор на темата Креатор на темата MODERATOR
  • Време на започнување Време на започнување
strumics напиша:
Ne sakav da go isplasam deteto,samo morav da mu ukazam..Profesionalna deformacija...A inace so poslednite izmeni na Krivicniot zakon postojat i dela storeni preku internet,a gorespomenatata navreda bi se vodela kako navreda storena preku mediumi.A inace morav da postiram na ovaa tema poradi toa so epten mnogu si go sakam gradot i ne sakam da se sramam pred narodot koga ismejuvaat nesto strumicko,a se vo pravo.

te razbiram vo potpolnost... ali smeshno e navistina...daj organiziraj tamu nekoj napravete forum nekoj strumicki ama ne vakov...neshto kako kajgana kaj shto mozesh da se relaksirash...:icon_lol:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom