Оцрнување на бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно е до негде...Онака , ќе заврши сето тоа...Се осеќаш слободен, моеш да пљукаш по се и сешто без некој гомна да ти пројаде, а после тоа иде фазата дека жал ти е шо си зборел така за некој со кого си бил одреден период ... за на крај да дојде моментот во кој поминуваш на улица покрај неа/него и се праиш дека не ја знаеш ...Ах, живот!

ahhaha така е МАрко М3т..точно така само најјако од сето шо си го напишал е "ах..живот"
:tv:

Кој и да ме праша за бившите имам само најдобри зборови. Тоа што било меѓу нас, било меѓу нас и само меѓу нас.

Абе ајде...хахахаха, никој не изел гомна за никого...Сите се поштени...СЕКОЈ, ама баш секој има изедено гомна барем во афект, а потоа нервозата и болката која што предизвикува да ОЦРНУВАМЕ, ја чуваат во себе а сепак постои. Нема жена која не се пожалила и која не оцрнила бивши момак...Мора да се на ниво...Ај ние ги викаме дрољи и курви и ороспии...Ама они враќаат со тоа како не сме добри у кревет, мал пенис, немање кола и сметка од милион евра и сл...Затоа не ругаат...Инаку да одговорам јас...ДА! Сум ругал и ќе ругам ако мислам дека требало и заслужила.

Јас признавам...Оцрнував и ќе оцрнувам секогаш кога ќе ми се пружи прилика.Посебно за него...Има што да се зборува и секогаш сум добро расположена некој кога ќе ме праша да ја раскажам мојата "хепи" 11 месечна врска (читај робија)

Јас признавам...Оцрнував и ќе оцрнувам секогаш кога ќе ми се пружи прилика.Посебно за него...Има што да се зборува и секогаш сум добро расположена некој кога ќе ме праша да ја раскажам мојата "хепи" 11 месечна врска (читај робија)

Е е е е! Ти реков !:wink: Секогаш е така..Само да се јадело од вас жените...Ц ц ц ц..:baeh: Којзнае кој е крив, а се слуша само страната на едниот.

Абе не ми шалтај...хахаха...11 месеци и сеа кој како заслужил...Лош одговор...Каде се 11 месеци :wink:

11 месеци се кај мене у соба затворена чекајќи сигнал на мобилен за да се вклучам на емесен (со строго 9 контакти) ...11 месеци нарушен социјален и виртуелен живот...11 месеци понижување и навреди...11 месеци јадосувања...ете каде се!

11 месеци се кај мене у соба затворена чекајќи сигнал на мобилен за да се вклучам на емесен (со строго 9 контакти) ...11 месеци нарушен социјален и виртуелен живот...11 месеци понижување и навреди...11 месеци јадосувања...ете каде се!

Епа каде со реакцијата??? 11 месеци ти требале да го сконташ тоа дека е погрешно ? И дека ЕМ ЕС ЕН не е врска, туку програм за текстуална комуникација...Зашто не си реагирала порано, и како тоа можело да те навредува и да се правиш дека ништо не се случило...????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom