Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
И ја исто мислам дека природно си е природно..доколку мајка природа не ви дарила гради,мислам дека во ред е да се стават силикони,меѓутоа со мерка,складно на телото..а факт е дека претеруваат одредени жени..не знам што убавина глеаат у тоа..:toe:

абе ок природно си е природно, но што да прават оние кои што да речам скоро и немаат, а сепак се убави и симпатични во фаца, тоа е измислено за нив, а не за тие што имаат па уште да ги зголемуваат, тоа само колку да се пофалат со големи гради, а на тие со големи гради па им пречат после, така да, јас би се согласила да направам такво нешто, само ако неам, а иначе сите се во право има луѓе кои го прават тоа, за да бидат сигурни во себе, али јбг тоа е:nesum:

Цицките не се и некоја голема ствар ко што ја хиперболизираат. Немаш, немаш фурај си, не е се до цицките. А и тие шо сакаат, нека си стаат неам некој проблем со тоа. Само не е убаво тоа што е претерано.

Se soglasuvam deka ne se nesto, sto treba tolku mn da se hiperboliziraat, ali aj sekoe masko koa ke go prasas sto gleda prvo kaj zenskoto se gradite, taka da, site zenski koi nemaat, tesko e da si fatan decko toe e fakt, a preterano sekako deka ne e ubavo se soglasuvam:wink:

Уууу извини..Барем стави некое име што ќе асоцира дека си машко..:toe:

Мене твоето, искрено ме потсетува на идиот па никому ништо...

Името фараон, значи не ти.

Шала на страна, на оваа од лево (фотошоп или не) више ме потсеќаат на тестиси од диносаурус него на гради.

Btw, убава ролетна

108BreastImplants_jpg.jpg

Воглавно лоботомирани изгубени души кои мора да ги исполнат стандардите да бидат ИДИОТКИ..па добро бе шо му фали на природно 17 годишно цице ил 23 годишно......природа само..

Е сега во одредени случаи може-тоа кога е медицински оправдано.

Ја гледате сликата-абе нека прават чипови наместо да ги стават у цициња...:wink:

Дур бев мал, мислев дека цицките се закон. Големи цицки - голем закон односно устав.
Потоа ги осознавав се подобро и подобро жените, и сватив дека цицките се најмалиот проблем.
Така да, остајте ги какви што се, гледајте во други полиња да сте ко што треба.

Дур бев мал, мислев дека цицките се закон. Големи цицки - голем закон односно устав.
Потоа ги осознавав се подобро и подобро жените, и сватив дека цицките се најмалиот проблем.
Така да, остајте ги какви што се, гледајте во други полиња да сте ко што треба.

Болдот - а сега знаеш дека уставот за да биде што поарен треба да е компактно мал!

Хахахаха!

Природно си е природно дури и ако е од силикон, а?

Не ги оправдувам.Тоа се сигурно личности без самодоверба па ја тражат во надворешниот изглед.Природно си е природно...

Па секако, големината на силиконите е обратно пропорционална на самодовербата.

Iskreno nemam predrasudi sprema onie so stavat silikoni ako toa pravi da se osekaat poubo.... A jas licno ne bi klala zadovolna sum so moeto D:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom