RapidShare официјално во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата eXecutor
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 октомври 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Од денес, најголемиот File Host Server "RapidShare.com" е официјално присатен и во Македонија преку фирмата Протегра - http://protegra.mk/
Од утре и Македонија на листата на RapidShare.

Нема никакво инфо за ова на RapidShare, можеби сеуште не им е упдејтиран сајтот.

Ауф, тоа школото што направи... Таман бевме со еден другар во преговори за ваков бизнис, ама ништо изгледа...

Нема никакво инфо за ова на RapidShare, можеби сеуште не им е упдејтиран сајтот.

Ауф, тоа школото што направи... Таман бевме со еден другар во преговори за ваков бизнис, ама ништо изгледа...

Да, на RapidShare нема сеуште ноќва, но сите официјални процедури се завршени, сајтот е активен, прима закупувања на акаунти, како и нивно креирање и од утре по ветувањата на RapidShare очекуваме и Македонија да се најде на листата.

Сумлива ми е работава...

Сумлива ми е работава...

Да не се повторувам, не очекуваме дека некој вечерва ќе закупи акаунт, ниту пак причината на постов е таа, туку чиста информација, а сите "неверни томи" ќе можат утре директно од RS сајтот да го прочитаат ова. Без разлика на долгите процедури за добивање на статусот реселер за Македонија, можевме да почекаме уште еден ден до официјалното поставување на сајтот на RapidShare, но сакавме да направиме најава поради бројните теми на форумите поврзани со RapidShare

Да не се повторувам, не очекуваме дека некој вечерва ќе закупи акаунт, ниту пак причината на постов е таа, туку чиста информација, а сите "неверни томи" ќе можат утре директно од RS сајтот да го прочитаат ова. Без разлика на долгите процедури за добивање на статусот реселер за Македонија, можевме да почекаме уште еден ден до официјалното поставување на сајтот на RapidShare, но сакавме да направиме најава поради бројните теми на форумите поврзани со RapidShare

Ке провериме утре/задутре. Што се секираш толку.. :)

Едина работа што не ми се свига кај РШ е тоа што има лимит од 80гб месечно што е премалку...

25gh0us.jpg

Ај честито, и со среќа во работата (не преваривте, :( ). :)

Da da officijalno sea vecerva vidov i jas.
Ali ke si bidam Free koga se moze :vozbud:

Добро е ко ќе чуеш вакви работи без разлика на цената, посебно ме израдува што сме ставени како "Macedonia".
Нек се множат вакви сервиси и иницијативи.

Хах, јас си продавав до сеа онака, преку Moneybookers, али си продавам уште :)
Кој ке иде до банка да плаќа па да скенира уплатници . . .

Хах, јас си продавав до сеа онака, преку Moneybookers, али си продавам уште :)
Кој ке иде до банка да плаќа па да скенира уплатници . . .

Идење до банка или пошта треба, скенирање и испраќање на уплатница не, парите ќе се видат онлине истиот ден дали се уплатени, треба само да се пополни онлине формата истиот ден кога е извршена уплатата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom