Кој е најдобар дота клан во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Стефан
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 ноември 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Според вас кој е најдобриот дота клан во Македонија

ins team a.k.a AoW

Mada i oni se tinja -.-
Sum videl maalski deca so igraat bolje,samo nema koj da gi sobere,organizira i sponzorira.

AoW,според приказните,се собрале спонтано?!

Во средно бев со Tortuer,и он некои такви приказни ни кажуваше,им текнало да играат во ентер лигата,и рекле епа ај,и после почнале се да газат :|

Инаку,првата партија што ја изгубија на турнирот,била поради дадено гранче,и ги дисквалификувале од тој натпревар поради билдање наводно.
Добри беа,ама бидејќи имам играно и со уште двајца од нив (на B.net ги најдов,и во Ентернет еднаш),можам слободно да кажам дека тогашното нивно ниво е под сегашното на Potato и God.

Ама сега колку се јаки,е тоа не знам :)

Za najdobar igrac vo makedonija mozam slobodno bez vlakna na jazik da kazam deka e MeNtIsH.
Igrashe so Liska vo Darth, star tim,najdobar u mkd na vremeto, mentish im beshe kapiten.Jeeeeeeeeebote kakov igrach! Strasno talentiran.
Liska inace sea igra vo ins team, so AoW momcite, verojatno im e najdobar.. >.>
Imashe,shoznam,pred odprilika 1 godina,dota turnir vo buldogs, dojdoa nekoj si Titans, bla bla..timovi od mkd, ali poveketo od sk.
Dojdoa ins team, zemaa vtoro mesto... :) Pogodete koj gi tepal? :))
Yup! Mentish sobral 4 dusi,drugarcinja nekoj, i posle 2 godini pauza sednal 1 nedela igral,i go zema turnirot :))))))
Talent si e talent :)

Има дота кланови у Македонија? Дај не заебавајте..

И ние кога бевме мали си правевме кланови BF ( best friends ) SM ( Sando Masev ), бла, бла, бла..

Не го знам овој Ментиш, почнав дота од април оваа година :)

За лиска.. прв пат слушам :)

INS, AoW.. исто прв пат слушам :)

Вие ваљда повеќе идете по играчници па ги знаете :)

ПС. Ако направат некој добар турнир, со привлечна награда, можеби ќе се пријавиме, онака, да видеме што знаат децата у Македонија :)

И ние кога бевме мали си правевме кланови BF ( best friends ) SM ( Sando Masev ), бла, бла, бла..

ПС. Ако направат некој добар турнир, со привлечна награда, можеби ќе се пријавиме, онака, да видеме што знаат децата у Македонија :)

:blabla::blabla:

Aww беше нуб и си остана нуб ко шо глеам .. :)

Од април?

Не бе грешка си нешто.
Или ти си брат му на Тито? :vozbud:

Ваљда знам кога почнав :) Некаде до Септември 2006 играв ПГ ( што викаат овие градење, развивање, итн.. ), од 20 март 2008 почнав дота:)

Немам дота клан. Иначе едно време бев у МуМ и тоа шаман :)( да, тогаш не беше МУМ ), али ПГ кланот. Потоа не играв воопшто '"competative gaming" некоја година и пол, па кога се вратив скоро сите "пријатели'' играа дота, па решив и јас да почнав. Бидејки веќе имав доволно микро, скил и се тоа, само изгледав едно 10тина реплеи и почнав да играм у приватните игри на МУМ, не со маелик, манија, туку со моите стари пријатели, кои сега не се толку познати :)

Да, беше 20 март :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom