коцка
Curiouser and curiouser!
Ми одговори во одличен момент, иако на стар постНе биди хипохондрик. Олабави се и истегни се да му ебам матер. Лабаво без тензии![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми одговори во одличен момент, иако на стар постНе биди хипохондрик. Олабави се и истегни се да му ебам матер. Лабаво без тензии![]()
Мораш јога дефинитивно после овој муабет. Имав сличен проблем плус задна ложа оштетена. На јога сум се смеел и сум глеал како "абе бегај глупости", ама ме опраи ко никој. И тоа само со 5-10мин вежби од сабајле. После тоа се префрлив на вратило и еве сега скоро месец дена се будам исправен и без никаква болка позади.Ми одговори во одличен момент, иако на стар постотварам очи сабајле и толку бев способна да направам. Еве уште вртам телефони да најдам слободно место некој да ми напраи некаква магија било што да можам да одам пак
ми се блокира кичмата доле над колковите кога одам сами ми се шантраат нозете лево десно ко патка одам...кога успевам да идам
![]()
![]()
![]()
Закажав на постуролог (вака се вика на македонски?) зашто сега дур сум блокирана нема никој на јога да ме прими, тука мора да си добар (горе доле) кога идеш на часови ако не, ти бараат потврда од доктор...а мене еден ми рече дека ни јога не сум смеелаМораш јога дефинитивно после овој муабет. Имав сличен проблем плус задна ложа оштетена. На јога сум се смеел и сум глеал како "абе бегај глупости", ама ме опраи ко никој. И тоа само со 5-10мин вежби од сабајле. После тоа се префрлив на вратило и еве сега скоро месец дена се будам исправен и без никаква болка позади.
Ју кен ду ит, кам он![]()
Ми одговори во одличен момент, иако на стар постотварам очи сабајле и толку бев способна да направам. Еве уште вртам телефони да најдам слободно место некој да ми напраи некаква магија било што да можам да одам пак
ми се блокира кичмата доле над колковите кога одам сами ми се шантраат нозете лево десно ко патка одам...кога успевам да идам
![]()
![]()
![]()
Тоа немам пробано, а и никој ми нема спомнато. Немам проблеми со нервите, фала богу, а може и сум грешка...тоа беше киропрактичар? За нервниот систем? Зет ми на тоа оди и кога бев таму пред две год ми рекоа дека јас немам потреба од тоаКиропрактор?
Тоа немам пробано, а и никој ми нема спомнато. Немам проблеми со нервите, фала богу, а може и сум грешка...тоа беше киропрактичар? За нервниот систем? Зет ми на тоа оди и кога бев таму пред две год ми рекоа дека јас немам потреба од тоа
Искрено кажано, најголем приблем ми е што кога ќе ми се случи вака нешто одма трчам на третмани, трае тоа одреден период и после секогаш викам готово ништо не ми е. Треба да си ставам во глава дека ми е и секогаш ќе ми е, и дека не треба да се пазам само кога ме боли туку секој ден![]()
Постуролог!!! Утре одам кај нов зашто стариот ми рече ништо не ми билоКиропракторот ти ја средува и лошата положба на телото. Ѕирни на јутуб што прават.![]()
Постуролог!!! Утре одам кај нов зашто стариот ми рече ништо не ми било
Не знам дали се вика постуролог, така си го преведувам од италијански![]()