Проблем со принтер hp1018

• Креатор на темата Креатор на темата andsa22
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 април 2007
Мислења
23
Поени од реакции
2
Дали некој може да ми помогне околу овој проблем.
Инсталиран принтер hp1018.Принтерот најнормално си принта на тој компјутер на кој е инсталиран.Најнормално се шерува на компјутерот на кој е инсталиран.Од страната на другиот компјутер може да се најде, но кога ќе се проба да се стави како главен принтер не дава со пораката...spooler is not running.Кога ќе отидам во services да го рестартирам spooler-от ,најнормално го рестартирам меѓутоа пак ништо.Не може да се принта и пак ја појавува истата порака.
Ве молам за помош.

momci mozebi zgresiv za postot gi molam moderatorite ili administratorite da go premestat bidejki nabrzina go pisav bidejki imam dosta zzaeban problem imam printer HP deskjet f2180 i se obidov da gi napolan kertridjite ama tesko mi odi ve molam za pomos gi polnam ama nemam iskustvo dovolno koga ke go napolnam edniot kolorot ili crniot bez razlika bojata mnogu tece od dolniot del najdov na forum za da gi resetiram i toa ne e problem problemot e da mi objasni nekoj ako ima iskustvo kako se polnat i kako da ne tecat mnogu od dolnata strana koga ke gi napolan i koga gi stavam vo printerot posle edno printane na slika tie preterano tecat vo sto e problemot ve molam pomognete mi hitno mi e imam i boja i se samo dajte pomos okolu polnene kako bi gi napolnil i dvata nemam dovolno iskustvo

dobro be nikoj nema HP printer i nemal p

Јас имам цел плотер заебано другар со полнење бои во кертриџи, додека не се научив како треба правилно. Ќе се обидам да ти помогнам, иако мислам дека не е соодветно таква помош на темава. Само, бидејќи не можам да си претставам какви се кертриџите кои ги полниш, дај слика од нив, па ќе разговараме.
Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom