aMSN

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Локација
skopYEAH
Веб-сајт
be.net
Е првата апликација за сите останати оперативни системи освен стандардизираниот Виндоус кој го има благодетот да има мсн.
Пред малце го открив и тоа ептен случајно и во досегашното користење од скоро саат време сум презадоволен. Дури во јазикот има Македонски, дозволува промена на слика, пуштање камера и кастм емоции.
Стабилен е, и до сега приметив само еден баг, кога поставуваш слика и одбираш снепшот не ја извршува ко што треба, и мање више битно е тоа :)
http://www.amsn-project.net/download.php

amsnicon.jpg

Јас овој мсн го користам на линуксот... досега сум немал никаков проблем и доста солидна замена е за стандардниот (windows) мсн. Има некои работи кои ми пречат како на пример групирањето на контактите некако има лош распоред (барем според мене) иначе другото све си е во ред.

Е првата апликација за сите останати оперативни системи освен стандардизираниот Виндоус кој го има благодетот да има мсн.
Пред малце го открив и тоа ептен случајно и во досегашното користење од скоро саат време сум презадоволен. Дури во јазикот има Македонски, дозволува промена на слика, пуштање камера и кастм емоции.
Стабилен е, и до сега приметив само еден баг, кога поставуваш слика и одбираш снепшот не ја извршува ко што треба, и мање више битно е тоа :)

amsnicon.jpg

Jas go koristam poodamna i vo Xp bidej'i e besplaten i postabilno mi raboti, a vo Ubuntu isto taka go koristam. Super

Trillian? Pidgin? Digsby (добро.. кај и да е, уште е во развојна фаза)?

Just to name a few...

Нема вакво чудо за Windows.
Шит ми треба едно немам MSN,а немам лимит да го спуштам
Колку што гледам помал е :S

А како да го инсталирам на линукс на училиште?КАко да земам пермисии?

А како да го инсталирам на линукс на училиште?КАко да земам пермисии?

Мислам дека не може. Имам пробано, ама пермисии има само на компјутерот на професорот. Од нашите компјутери не можеш да добиеш пермисии какви што има професорот.

Има некои работи кои ми пречат како на пример групирањето на контактите некако има лош распоред (барем според мене) иначе другото све си е во ред.

Мене тоа баш ми се допаѓа повеќе од стандардниот мсн на виндоус, по прегледно ми е се во еден прозорец

amsnicon.jpg

Кажи ми додадоа опција за камера и микрофон?

Јас го симнав, ама пред да инсталирам дали Windows Live MSn ќе ми работе како што треба. Бидејки и брат ми го користе компјутерот не само јас, а тој сака МСн Лајв.

Утнале работа на Мекот. Триста багови, инаку за виндовс е добар.

Јас го симнав, ама пред да инсталирам дали Windows Live MSn ќе ми работе како што треба. Бидејки и брат ми го користе компјутерот не само јас, а тој сака МСн Лајв.

јас имам aMSN i windows live и ми работат и двете супер:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom