Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Абе зошто сте чудни секогаш има такви во 1000 луѓе секогаш се појавуваат рекетари,мафиаши неможе сите да се учени:toe:го одбрал тој начин на живот тој и ќе го живее :wink: и во Македонија има такви дечки ама ете за нив ништо не зборите:helou: или ќе почнете и за нив по 20ина год:vozbud:

И мислиш дека сегашните "мафијаши" ке бидат живи по 20 години?

Кристијан Голубович е тип на човек што може да го идолизират само тешки сељаци, во нашиот случај SrRulz ака Тони Монатана...
Грешка си брат, не ми е идол Голубович во никој случај тоа... само ме изнервира постот на Зеус во кој имаше повеќе смајлиња отколку зборови а постот на каталонец немаше ништо смешно или интересно, само да се билдало постови:).
И престани да јадеш го*на пошто поголем се*ак од тебе на форумов нема.:wink:

И мислиш дека сегашните "мафијаши" ке бидат живи по 20 години?

можеби сите нема ама некој ќе остане како што останале и овие од србија

можеби сите нема ама некој ќе остане како што останале и овие од србија

Џабе што се живи коа се ситни риби. Ова не се мафијаши ова се тешки сељаци фанови на мафијашки филмови. Мафијашите се со сакоа, имаат фамилија и деца, немаа оружје и се политичари... Епа сеа размисли малце.

Џабе што се живи коа се ситни риби. Ова не се мафијаши ова се тешки сељаци фанови на мафијашки филмови. Мафијашите се со сакоа, имаат фамилија и деца, немаа оружје и се политичари... Епа сеа размисли малце.
za ova si u pravo zatoa od site imam respekt samo za Arkan i Sreten Jocic zosto se mokni aj da vidam nekoj Arkan da go zatvorel abe ja drzel cela Srbija ili eve sega Sreten Jocic toa se najjaki lugje vo srpskata mafija

Кристијан гајле му е сега каква риба е ....полн е со кеш :toe:тоа сакоа ова она е во Италија :wink:а за фамилија ,деца имаат и овие :smir:

Така е,тој да бил малце по моќен,немаше да окапе у затвор.

Не можа да го стаа у затвор, пред неколку месеца му се извинуеше полицијата зошто го уапсиле :uvo:

п.с ја не го браним да не сватите погрешно туку бш мн го мрзим... баш ми е ,,сељачки тип,, влезен у гаден филм, и мн лошо влијаа на младинава :S

Ти се свиѓа?

use si mal za da svatis koj e koj u zivotot.pisi si na youtube "Vidimo se u citulji" i se ke ti se razjasni.:smir::smir::smir:
on koa tepal,kradel i ubival niz jugoslavija ti use si se tresel kaj tatko ti u jajca,a mozda i jas poim neam,taka da koa ne razbiras kuti si mudro i uzivaj

Абе секој мафијаш има во затвор идено...На секој почеток има крај...Кристијан е бил јак на времето, сега излегуваат нови фаци, кој се подобри од него....

Не бил јак никогаш. Бил слуга на другите. Сеа е само позер.

Не бил јак никогаш. Бил слуга на другите. Сеа е само позер.
На батково\/?
30k8236.jpg

Абе зошто сте чудни секогаш има такви во 1000 луѓе секогаш се појавуваат рекетари,мафиаши неможе сите да се учени:toe:го одбрал тој начин на живот тој и ќе го живее :wink: и во Македонија има такви дечки ама ете за нив ништо не зборите:helou: или ќе почнете и за нив по 20ина год:vozbud:

Го маваш на кристијан?Мафијаши во Македонија?Знаеш кој се?Бранко, Грујо, Љубчо.Исто како што се во Србија Тадич и пријателите.Е тоа е мафија деца, а ова....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom