Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лепи што очекуваш од нормален човек што си пробал да направи нешто.Алал нека му е на човеков што се обидува да направи нешто.А од такви како тебе нема државамн лошо е направена МкДота... како да ја играм 5.82 верзија на дота само уште полошо
Лепи што очекуваш од нормален човек што си пробал да направи нешто.Алал нека му е на човеков што се обидува да направи нешто.А од такви како тебе нема држава
ај не мешај баби и жаби тука... ако секој човек пробува да направи нешто без идеја и желба отидовме јабана
Што да не мешам бе,па човекот сакал нешто да направи и направил.Ти ако сакаш играј ја ако не не ја играј.Никој не те тера со сила.Он битно пробал,а ти дремеш на форум и чекаш некој да се појави со вакво нешто и да реметиш.Ако нешто не ти одговара напрај се како да не си прочитал и готово!ај не мешај баби и жаби тука... ако секој човек пробува да направи нешто без идеја и желба отидовме јабана
Што да не мешам бе,па човекот сакал нешто да направи и направил.Ти ако сакаш играј ја ако не не ја играј.Никој не те тера со сила.Он битно пробал,а ти дремеш на форум и чекаш некој да се појави со вакво нешто и да реметиш.Ако нешто не ти одговара напрај се како да не си прочитал и готово!
Nemoze,ne be da ja imav ke ti ja dadaev ama i jas ja baram..Ке може ли некој да ми ја прати македонскава дота?
Чекај ја на профил да ја зипувам само.Ке може ли некој да ми ја прати македонскава дота?
Protected e, неможе да се менува.naughty_ daj kazi kako ja pravis deka jas koga i da probam da otvoram DotA vo world editorot mi dava error
P.S. I ako moze nekoj da mi ja prati, bidejki ne najdov validen link
naughty_ daj kazi kako ja pravis deka jas koga i da probam da otvoram DotA vo world editorot mi dava error
P.S. I ako moze nekoj da mi ja prati, bidejki ne najdov validen link
Супер е, најмногу ми се допадна Time Stopperot со него и тоа чудовиштето во база не ми мрдаше секоја секунда стунОдлична е, но имам еден предлог за тебе, зошто не ја земеш DotA 6.41 Open па таа да ја разработиш или не сакаш бидејќи би било тоа крадење на туѓа ДотА?