Барам / Имам потреба од програмер, работа, часови, итн

• Креатор на темата Креатор на темата zorang
  • Време на започнување Време на започнување
Значи Зоран е упорен во барање на професионалци на Кајгана. И Пред една година ова време му требаа луѓе за Флеш, ако добро се сеќавам. Барем кажи ни дали ти одговорија луѓе и слично.

Инаку, за пхп и ескјуел има луѓе во Македонија, ама не верувам дека некој ќе ти се нафати, не давате добри хонорари (така сум слушнал).

Инаку, јас абер немам од пхп и ескјуел.

а.... да даеше некое детаљче ?

Vnuce напиша:
а.... да даеше некое детаљче ?

Таков е Зоран, ќутлив по природа, не расправа многу многу. :)

Dr_ViRuS напиша:
nemozam da go svatam oglasot znam samo deka se barat a zosto ke sluzat i dali ke zimat plata toa e druga rabota
:costumed2

Ништо нема да штети ако му напишете еден мејл и да го прашате :)

Нормално, ако сте заинтересирани :)

Или, ако Зоки беше доволно сериозен и професионален се ќе опфатеше во својот пост, и ќе му напишеа имеил само оние кои навистина ги исполнуваат условите и се навистина заинтересирани. Изгледа сандачето на Зоки е прилично празно па, нема попаметна работа.

humanoid напиша:
Ништо нема да штети ако му напишете еден мејл и да го прашате :)

Нормално, ако сте заинтересирани :)

greska me svati toa e vo stilot

Prodavam kola koj saka da ja kupi neka pise na....

UNIX, PHP, SQL, Apache programeri

Доколку во државава има слободни Unix програмери, со големо эадоволство би направил муабет со нив эа работа. Постојано работно место во компанија што се движи по нагорна линија, со можности эа напредување, тимска работа и сл. Огласов е 100% сериоэен, слободно јавете се.

Gandalf напиша:
Доколку во државава има слободни Unix програмери, со големо эадоволство би направил муабет со нив эа работа. Постојано работно место во компанија што се движи по нагорна линија, со можности эа напредување, тимска работа и сл. Огласов е 100% сериоэен, слободно јавете се.

Povekje za kompanijava sto se dvizi po nagorna linija, kade?

PHP и MySQL програмери (со постојан ангажман) стојат на располагање за хонорарна работа. Кој има потреба од помош и соработка на проекти нека ме контактира по приватна порака.

Хехе, во каков бум е ИТ во македонија, менаџери што даваат плати има, ама програмери нема :).

т.е. ако е добар програмерот, сам работа ќе си најде, не мора некој да го "менаџира".

Еве јас ќе дадам нов оглас:

Барам програмери, дизајнери, копирајтери, (све) кои што имаат (барем малце) слободно време и сакаат да го потрошат - во работа за нешто добро за човештвото (нешто во стил на слободен софтвер).

Јас (во моето слободно време) би се ангажирал исто. Соработката ќе биде овде на Кајгана.

Princ напиша:
Povekje za kompanijava sto se dvizi po nagorna linija, kade?

Site zainteresirani, napisete dva tri reda na slednava e-mail adresa i po moznost ostavete telefonski broj za kontakt. Odgovaram vednas.

toni@gigavoice.com

Gandalf напиша:
За системно програмирање под Unix ??? Само С/С++ ви треба дечки другото е лесно ..... Братко штом е за работа во МКД, нема што да ме врати назад.... Само ме интересира што конкретно се занимавате ???? Ако може повеќе инфо.

Фала на советот, ама добро знам што ми треба. Unix, PHP, MySQL. C/C++ не ми треба. Уникс за администрација на сервери. Другото за програмирање.

Orion2 напиша:
За системно програмирање под Unix ??? Само С/С++ ви треба дечки другото е лесно ..... Братко штом е за работа во МКД, нема што да ме врати назад.... Само ме интересира што конкретно се занимавате ???? Ако може повеќе инфо.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom