Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И гол им подаривте, и гол ви поништија и пак победивте. Фала што ми ги расчистивте сите сомнежи околу "големиот" Реал. Прекрасно од Милан, оддамна ги немам гледано да играат вака.

Коментаторот ги урочи реал.
" Од кога е ставена Новата трева, Реал Мадрид немаат изгубено ни Бод"

лелееее што беше ова?уште неможам да верувам,комшиите ке ми викнат полиција ! :vozbud: :vozbud::vozbud: значи кои мераци ми ги приредија Росоњериве,ова никогаш нема да го заборавам,и да...на хејтерите само едно .!. (Таke it,Hold it,Love it) !
vozbud::vozbud:

FORZA MILAN !!

Не ми се верува дека ви поништија чист гол,ама затоа Пато врати за тоа:tv: честитки за победата:smir:

Честитки Честитки !!!! :vozbud::vozbud:
Храбро многу храбро изиграа, а среката ги следи и храбрите..

Ке пукнев од мака што им го поништија голот.. мислев дури и дека ке примат и ке изгубат 3-2 ..

Како и да честитки уште еднаш,поготово до оние што го играа 2ка у кладилница и над 5-6 коефициент:helou::helou::helou:

ЈЕеееее бравооо машини пато како само ејј браво секоја чест пирло леле не ја факаше таа да беа и 3 голмани браво ми ја испунија желбата:vozbud::vozbud::vozbud: тое е милан :milan::milan::милан::милан::милан:

ааааааааааааааааааааах каков натпреваааааааааааааааар :vozbud::vozbud: :vozbud:

Не ми се верувааааааааааааааа aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :vozbud::vozbud::vozbud:

Лелелелеле :vozbud:

Да не ни поништија чист гол ќе беше 2.4 :vozbud::vozbud::vozbud:

Сееедно ќе умраааам од среќа. Ги сакам :back::back::back:

Момци, порано ви ја отворив новата тема зашто бољи почеток и не можеше да добие истата, па ете ви честитки и од мене со '' превидов '' .
Се спрема иначе нов трансфер Бум, Цезар, Видич, Евра, Маикон и Киелини се споменуваат како 5 нови имиња за Мадрид наредна сезона .

:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom