Колко села има Струмичко?

• Креатор на темата Креатор на темата word
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
Ајде да ми кажете колко села има струмичко??
јас знам колко се...
да видам овие што не живеат во струмица или и овие што живеат да кажат..
Колко села има струмичко....
Јас мислам дека се 72 села.....
поправете ме ако не е точно:smir:

Ајде без несериозни дискусии и доскочици. Ако не ви се дискутира, не дискутирајте.
Не ме терајте да бришам (демек) заебанторски постови. Продолжете и држете се на темата.

Ајде без несериозни дискусии и доскочици. Ако не ви се дискутира, не дискутирајте.
Не ме терајте да бришам (демек) заебанторски постови. Продолжете и држете се на темата.

дај модератор ја ке ѓи бришам темиве нема што да се мачиш

Ќе се најде ли некој струмичанец да ги наброи сите села во струмичко, пошто има некои села коишто постојат а не ги пишува на картата.:toe:

Општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село (поранешна струмичкаопштина, т.е. Струмичко има вкупно 73 населени места, и тоа:
Градот Струмица
72 села

Толку од темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom