Divider
Seraphim
Вардар (СКОПЈЕ) - Пелистер (битола) 1:0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немате шанси кај Битолчанки,не се пали за џабеКој го излажал Двојче декаво Битола доаѓаме на кафе а не по битолчанки?![]()
Јас ли?Немате шанси кај Битолчанки,не се пали за џабе![]()
Да отидам со 200 денари по студенскине домови,ќе им зеам по две водки и можам како здрвена кукла да ја третирам.Немате шанси кај Битолчанки,не се пали за џабе![]()
Можиш на некој друг да му продаваш мадиња за бубрези,ама јас барем знам,шо се вели зборо дека на две раце се бројат Битолчанките шо се во студентски.Ај сеа гитла бот еден.Да отидам со 200 денари по студенскине домови,ќе им зеам по две водки и можам како здрвена кукла да ја третирам.
![]()
Ти немојш од источна да фатиш,па уште од Битола ке си бркал чупеЈас ли?![]()
Знам дека со задоволство би ме викал шураТи немојш од источна да фатиш,па уште од Битола ке си бркал чупе![]()
Епа прашај ти тие колку и да се,и за другите го кркаат стапот мисир еден.Можиш на некој друг да му продаваш мадиња за бубрези,ама јас барем знам,шо се вели зборо дека на две раце се бројат Битолчанките шо се во студентски.Ај сеа гитла бот еден.
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 01:06 ---
Ти немојш од источна да фатиш,па уште од Битола ке си бркал чупе![]()
Поздрави низ ДрачевоЗнам дека со задоволство би ме викал шура![]()
Сеј бе КазановаЕпа прашај ти тие двете де,и за другите го кркаат стапот мисир еден.
Да не почнувам да наведувам јас конкретни личности за поздравПоздрави низ Драчево![]()
Ги имаш на фејсбук,сам поздрави си гиДа не почнувам да наведувам јас конкретни личности за поздрав![]()
И да појдиш да ти кажам право,пробај си ја среќата.Ќе се најди некоја шо ко ќе те види колку си ретардиран од жал еднаш ќе ти го издрка,а тие две стотки за апчиња ќе ти ги остајДа отидам со 200 денари по студенскине домови,ќе им зеам по две водки и можам како здрвена кукла да ја третирам.
![]()
И ти демек се навреди ?И да појдиш да ти кажам право,пробај си ја среќата.Ќе се најди некоја шо ко ќе те види колку си ретардиран од жал еднаш ќе ти го издрка,а тие две стотки за апчиња ќе ти ги остај
предлог му давам,да не умри девица.Исто и тиИ ти демек се навреди ?![]()
Нема потреба да си Казанова за да ебеш такви калаштури!Поздрави низ Драчево
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 01:10 ---
Сеј бе Казанова![]()
Не не,нека ги задржи парите,за да и ја сошијат пичката,зошо како катни гаражи им се...И да појдиш да ти кажам право,пробај си ја среќата.Ќе се најди некоја шо ко ќе те види колку си ретардиран од жал еднаш ќе ти го издрка,а тие две стотки за апчиња ќе ти ги остај