Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Рестартирај го рутерот па пробај. Ако несака така избриши ја wifi конекцијата од телефонот па пак скенирај најди ја и конектирај се.

Џабе ни за жива глава несака да мрдне проклетијава... инаку благодарам што се обиде да помогнеш :-). CAROT НЕ ГО ДАВАМЕ!!!

Дечки дајте малце помош... пишав пред некое време, ама никој не ми одговори, па ај уште еднаш да си ја испробам среќата.
Значи имам LG-T385... проблемот е во тоа што каде и да се уклучам на некое WI-FI можам да гледам видеа од јутуб на мобилниот.... додека, кога ќе се уклучам на домашниов WI-FI што го имам, едноставно баферингот несака ни да мрдне. Некое чаре да не знаете да ми кажете :(
Само за информација, кога ќе дојдат гости, нитуеден од нив нема проблеми со пуштање на видеа, ова се случува само на мојов мобилен
Проблемот ти е во телефонот што не ти е со оперативен систем

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Дечки дали вреди да се дадат 14.500 за Nokia Lumia 1320 да го земам на договор од Оне, моделот е од Октомври 2013, со добар процесор и РАМ меморија и вози Windows. Гледам други телефони од листата што ми ја дадоа и ниеден до таа цена не ми фати око освен LG G2 Mini и HTC 500 (кој реално е стар модел)?

Mobelix ili Ledikom?

Дали продаваат квалитетни телефони или се кинески/дубајски. Ова прашувам од рекла кажала муабети па да се уверам

Mobelix ili Ledikom?

Дали продаваат квалитетни телефони или се кинески/дубајски. Ова прашувам од рекла кажала муабети па да се уверам
Продаваат квалитетни телефони и не се дубајски

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk

Kако да ги дознаам GSM, HSDP, LTE на т-мобиле ?
Сакам да проверам дали еден модел на samsung galaxy s5 (unlocked од америчка мрежа) ќе функционира на т-мобиле кај нас. :unsure:

http://m.ebay.com/itm/181336092875?nav=SEARCH дали телефонов ќе работи кај нас оти доле пишува дека работи само на гсм мрежа не на цдма побрзо ве молам оти вечер треба да порачувам.
Ако е gsm би требало да работи цдма е за американски пазар не за европски

И јас така мислам но, некаде имам прочитано дека само тмобиле работи на гсм а вип и уан на цдма. Ти благодарам на брзиот одговор, сепак нека
потврди некој за сигурно.

И јас така мислам но, некаде имам прочитано дека само тмобиле работи на гсм а вип и уан на цдма. Ти благодарам на брзиот одговор, сепак нека
потврди некој за сигурно.

CDMA е скроз различна мрежа од ГСМ и ја нема во европа,CDMA телефони купени од CDMA оператори како sprint и verizon не фаќаат ниедна друга мрежа освен од операторот од кој се купени

Dali nekoj ima 4g na vip dosega fateno?...jas imam samsung galaxy s4 mini i telefonot mi podrzuva 4g ama vo mrezniot rezim mi dava samo gsm i wcdma...i sega sto e problemot tuka ako saka nekoj da mi objasni inaku modelot e gt-i9195 :)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Dali nekoj ima 4g na vip dosega fateno?...jas imam samsung galaxy s4 mini i telefonot mi podrzuva 4g ama vo mrezniot rezim mi dava samo gsm i wcdma...i sega sto e problemot tuka ako saka nekoj da mi objasni inaku modelot e gt-i9195 :)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
4G имаат само оние корисници што се на XL и No Limit тарифа.

Веројатно веќе поставувано прашање до сега, јас секогаш малце каснам со технологија, одлагам дур можам :)
Флеш за хром на Андроид нема чаре да се оспособи?

Веројатно веќе поставувано прашање до сега, јас секогаш малце каснам со технологија, одлагам дур можам :)
Флеш за хром на Андроид нема чаре да се оспособи?

Има симни го flash player
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513

Не работи само на хром флешот на други бровзери работи,или симни го Dolphin Browser тој има вградено флеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom