Марио Јовановски
: )
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 36
Може некој да ми помогне, како да ставам на македонски да ми биде мозилата ? сори за новата тема..фала однапред.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли да ми помогнете малку. Имам проблем мозилата не ми се отвара. Пише: The program must close to allow a previous instalation attempt to complete. Please restart. После коешто го рестартирам компа и пак едно исто покажува. Дали да ја анинсталирам и да симнам нова или може да се поправи
Dali nekoj znae zosto na Mozilata, novata 3.01 koga otvaram klip, bilo na tocka bilo na kajgana, bilo na youtube, go polni klipot no koga go emituva, zapira i moram racno da kliknam za da klipot prodolzi. Molam za sovet
Знае ли некој како се правеше тоа мозилата да ти биде прв прелистувач зашто од кога го форматирав и нешто од мсн на пр некој линк и ми се отвара преку интернет екслорер ако знае некој нека пише!
Имам еден мал, но за мене голем проблем. Користам Фаерфокс 8 и ми се зазнааа табовите. Сега ми се како на сликата подолу.
![]()
На кој начин јазичината да ги вратам десно од УРЛото, како што беа претходно. Вака многу простор зафајкаат