Најдобар кошаркарски клуб во Македонија (од детските)

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар клуб е....

• Јуниор

Гласови: 35 27,6%
  • Торус

Гласови: 4 3,1%
  • Работнички

Гласови: 14 11,0%
  • Мзт

Гласови: 12 9,4%
  • Квиско

Гласови: 1 0,8%
  • Глобал

Гласови: 0 0,0%
  • Водно-санс

Гласови: 5 3,9%
  • Киндер-баскет

Гласови: 2 1,6%
  • Водњански лисици

Гласови: 0 0,0%
  • Пантери

Гласови: 3 2,4%
  • Ангели

Гласови: 11 8,7%
  • Друг(наведи кој)

Гласови: 40 31,5%

• Вкупно гласачи
    127

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.329
Поени од реакции
292
За кој од детските клубови мислите дека е најдобар?
Јуниор,Јуниор и само Јуниор.

Од 94 па нагоре се освојуваат Јуниор.!

Лол горани баскет ги нема, а дефинитивно после Јуниор они се најдобри.

“Квиско„ :pos2::pos2::pos2:

А инаку појма неам кој се најдобри, ваљда Јуниор, децата и по странски турнири растураат колку што знам.

Зошто не сте ги ставиле и Горани Баскет и Милениум ... или пак Пробаскет, Ангели Леов од Велес ? Како што гледам насловот на темата треба да биде Најдобар кошаркарски клуб во Скопје затоа што тие тимови што се наведени во анкетата се само од Скопје .. :tapp::tapp:

Зошто?Тоа го знаат Мзт,Торус,Пантери,Ангели кој од нас и од вас губат по 50 разлика...А дека Јуниор се најдобри во нашата генерација 94 во тоа нема сомнение,тоа јас признавам .Но дека Пантери,Ангели,Торус,Водњански Лисици се подобори од КК Милениум или КК Горани :pos2::pos2::pos2::kesa:

Па нека ги прашат Ангели колку го јадеа од нас хаха 98 разлика :toe::toe::nesvest::nesvest:

Тие ми текнаа.Сите струмичани родени 1994 ги поздрави Слободан Булатович-Цобе(тој од Јуниор шо ви дае 50)!!!

Тие ми текнаа.Сите струмичани родени 1994 ги поздрави Слободан Булатович-Цобе(тој од Јуниор шо ви дае 50)!!!

Нас не ни е дал 50 .. за Милениум незнам .. игравме во полуфинале со Јуниор 94 загубивме 29 разлика .. а ги имаме еднаш тепано на домашен терен 3 разлика .. :smir:

Mилениум Струмица имаат добри дечки што слушам вака и овие Јуниор се закон..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom