Клавијатури

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Bash gi vidov vcera i se zacudiv deka ima na artist, ama mnogu soleni se novi isto ko Korg pa 50, 700 evra nov a poloven zacuvan za 300 evra mozam da najdam.. e sega dali ima Kawai MP 6 korisnici vo MKD kolku sho gi ima so Korg to e nagradno prashajne :\[DOUBLEPOST=1445952202][/DOUBLEPOST]
Bash gi vidov vcera i se zacudiv deka ima na artist, ama mnogu soleni se novi isto ko Korg pa 50, 700 evra nov a poloven zacuvan za 300 evra mozam da najdam.. e sega dali ima Kawai MP 6 korisnici vo MKD kolku sho gi ima so Korg to e nagradno prashajne :\

Здраво на сите,ми треба помош имам Kurzweil K2000 и ми треба некој што знае да ми каже како да направам терци на истиот,имам и Roland G800 ама на него си правам терци без никаков проблем,ама неможам Kuezweil ов да го провалам.Ве молам за помош ако некој знае да ми каже како да направам.Фала однапред.Поздрав до сите.

Јас дома имам ваков и ми го имаа мојте купено од Бугарија за мој роденден. Копиљ мал бев тогаш као решен ќе учам и се заебале мојте што фрлиле пари. Премалку нешто научив научив и се тоа благодарение на тоа што имам слух и одма ги фаќам некој песни да ги чујам но тешко ми иде со две раце да свирам.
psr175_b.jpg

Интересно е што на самиот сајзер има да се учи свирење а има и какви сакаш звуци да бираш од Dj- ски звуци, тапани, оргули, до се и сешто. Има доста од познативе песни класични и ред други, има да се поврзе со midi кабел, екран за читање на ноти, кај дирките ги пишува нотите мислам, има и сталак за да се стави книга со ноти.

Бидејќи не свирам одамна стои како за на него да се ставаат алишта :oops: Ми се расипаа копчиња доста и адаптерот се скрши за жал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom