Кошаркарски манаџер ballersunited

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
А

Ајсшутер

Гостин
Нов кошаркарски манаџер се подготвува да почне 2008 оваа зимо затоа Македонци правете акаунти да бидеме конкурентни на играва.
Најверојатно ке се пушти следниве 1-2 месеца јас се регистрирав и сега чекам потврда.

Сајтот http://www.ballersunited.org/

Поправи горе, Кошаркарски мЕенаџер.
На многу фронта играм ама белки ќе најдам време и за оваа.:wink:

Неможам да го променам насловот веќе :)
Иначе играва на прв поглед ми се гледа многу добра има добар дизајн само сеуште не е готова кога ке ја пуштат ке наместат контроли за логин и слично иначе мене ми го потврдија акоунтот тимот ми е Macedonian Warrior и сега чекаме кога ке почне.

Јас се регистрирав и ми рече дека сум успешно регистриран.

Ајсшутер колку време треба сега да почекаме за да можеме да се логираме ? Затоа што јас само пополнив Username и името на клубот, и потоа ми побара и E-mail. Пасворд не бара ?

Ајде да се надеваме дека ќе биде подобра верзија од чаразај.:wink:

Еве што пишува.
A new free basketball manager starts this autumn 2008: ballersunited. Register now to get upcoming information and for the betatest.

Како што разбирам одприлика нешто Англиски кажува дека ке почне зимово 2008 а сега е сеуште бета верзија и ќе нема логин кога ке се почнува во активациониот мејл ми пишуваше дека ке бидеме известени.
Сега ке бидеме подобри бидејки на почеток ке ја почињаме играва :)

i jas se registrirav pa ke vidime kakva ke bide

Сега ке бидеме подобри бидејки на почеток ке ја почињаме играва :)

Сега ќе бидеме како шпанците што владеат на чаразај.:vozbud:

И јас се регистрирав, добив и активационен е-маил. Супер ќе биде. Ако се покаже играта подобра од чаразај дефинитивно ќе и посветувам повеќе време. По дизајнот на веб сајтот, ми изгледа дека ќе биде прилично интересно, за разлика од чаразај каде што нема ни Д од добар дизајн.:helou:

Се регистрирав и јас
На оваа игра ќе бидеме подобри и од Шпанците на чаразај:kesa:

А, кога треба да го чекаме почетокот на сезоната? Таму пишува оваа есен, ама кога точно незнам.

Ја напишав се и сеа кликнав на тоа регистер и не пишува ништо.
Треба нешо е-маил да ми стигне.

Ке ти стигне за неколку минути активационен мејл,и потоа ке не известат кога ке се почне преку мејл и ке дадат пасворд и слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom