Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Веб-сајт
www.fcliverpoolzone.blogspot.com
Otvaram nova tema za site navivaci i nenavivaci na Liverpool kade sto bi se diskutiralo za istoimeniot Footbal club.
Eve jas ke vi dadam edno prasanje ; Sto mislite za Cisse,treba da si zamine ili da ostane? I LOVE CISSE
I WANT HIM TO STAY AT ANFIELD . pozdrav

visit www.fcliverpoolzone.cjb.net the one and only Liverpool fc macedonian weblog

не е лош играч зошо да си оди Крауч е за никаде

Убаво што отворивме топик за Ливерпул конечно.
Конкретно за Сисе . . . па ок е, ама во моментов не ме импресионира со настапите (иако поретко го става прва постава). Сепак мислам дека Бенитез знае најдобро да процени кој треба да игра а кој не.

Krauc ne e drvo,ke vidite...sea ke dae mnogu golovi za LFC.visok brz a ima i tehnika za neova visina...ne za dzabe igra za anglija!
sea u sabota igraat sso midlzbro siguren sum deka pero ke dae gol:)

Crouch не е крив, затоа што тактиката не е прилагодена на него, наместо ад играат со високи топки по крилата они му ги спуштаат

Бенитез е чудо од тренер. Погледнете што направи од Карагер. Под негово водсто Карагер напредуваше во кариера како никогаш пред тоа. Сега јас не се сеќавам на последната негова грешка. Ливерпул нема примено гол 5 утакмици. Хипија и пред тоа си беше добар. Истото е случај со Финан. Човек го направи. Рисе го помести напред по левата бочна позиција и одлично се снаоѓа. Ги донесе Чаби и Луис Гарсија и сега играта на Ливерпул е сосема друга. Секако дека Жерард е незаменлив во Лверпул, инспиратор и лидер на екипата, но мислам дека Луис и Чаби се фундаментот на Ливерпул.

Крауч, Мориентес и Сисе во шпицот се повеќе од доволно. За сите ќе има шанса и сите си ја користат. Затоа што човекот се вика - Бенитез. Според мене најдобриот фудбалски стратег денес

Бенитез е стварно добар, го реков тоа на форумов оддамна, ама ми смета една работа, зашто уште ливерпул не е меѓу првите три

Grillz

Гижо напиша:
Бенитез е стварно добар, го реков тоа на форумов оддамна, ама ми смета една работа, зашто уште ливерпул не е меѓу првите три
Gizo Liverpul se tretI:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja pa sproti vas ne go sakam tolku Rafa.Sea aj i ne mi smeta ali pred edno dva meseca sweriozno me nervirase so negovata taktika so 1 napagjac.I site utakmici na L pool zavrsuvaa 0-0.Sea pricata e druga i sega e periodot na Rafa.Sea ke vidime kakov covek e.Ima otvorena ponuda od Real....ke vidime...daj boze da ostane.
A deka Carra stana nepogresliv pod vodstvo na rafa toa e taka 100%

Крауч ни под разно не може да се нарече дрво играч.
Јас многу го ценам. Ептен.
Ливерпул како екипа секогаш ми била една од најсимпатичните во Англија, без разлика што баш тие не победија у финале.:)

мене мака ми е само за Кјуел....
Варнок го игра лев бек:lud: а го има Рисе назад....
Рисе бек-Кјуел крило, мислам дека би било поидеално....
Но како и да е-ако носи резултати.....

betogrozdanov45 напиша:
Gizo Liverpul se tretI:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja pa sproti vas ne go sakam tolku Rafa.Sea aj i ne mi smeta ali pred edno dva meseca sweriozno me nervirase so negovata taktika so 1 napagjac.I site utakmici na L pool zavrsuvaa 0-0.Sea pricata e druga i sega e periodot na Rafa.Sea ke vidime kakov covek e.Ima otvorena ponuda od Real....ke vidime...daj boze da ostane.
A deka Carra stana nepogresliv pod vodstvo na rafa toa e taka 100%

:)))) не сум ја видел табелата од последното коло

Абе Гижомир, па не се гледа само табела у Премиер лига, види и Champions League . . . таму сме закон :) Лани Евертон беше пред нас на табела у Англија па испадна у квалификации за Лига на Шампиони, а Манчестер уште потрагично - заврши последен во својата група :)

Batistuta напиша:
Абе Гижомир, па не се гледа само табела у Премиер лига, види и Champions League . . . таму сме закон :) Лани Евертон беше пред нас на табела у Англија па испадна у квалификации за Лига на Шампиони, а Манчестер уште потрагично - заврши последен во својата група :)

абе остај лига на шампиони, на ред би требало да биде премиер лигата, околу 15 години немаат титула од премиер лига

Браво!!!

Ливерпул - Мидлзборо 2:0

Уште една одлична партија на црвените. Изразена доминација низ текот на целиот натпревар, а посебна тежина му дава она што, според мене, Мидлзборо е еден од поквалитетните екипи во премиер лигата. Без оглед на двете одлични шанси кои ги имаа гостите, тие не беа резултат на нивната игра. Секако на овој натпевар Реина беше оној кој е најзаслужен за тоа што Ливерпул не прими гол. И да примеа гол, црвените пак ќе беа далеку од пораз. Едноствано одлични беа. Инспирирани како што само Рафа знае да ги инспирира. Жерард маестрален на секој дел од теренот, Чаби веќе незаменлив дел од тимот, Крауч и Мориентес агресивни и борбени, како и целата екипа. Оној кој според мене малку се издвои во формата е Кјуел, во негативна смисла, далеку од лош, но сепак од него повеќе се очекува. Има капацитет во него многу повеќе од тоа што го прикажа. Бенитез одлучил Гарсија да почне од клупата, иако свесен е колку зависи играта на Ливерпул од него. Тоа е тренер. Ја доби утакмицата 2 - 0 и Луис Гарсија бездруго ќе биде стартер на наредната утакмица, а според мене и клучен играч. Тоа е Рафа. Тоа е Ливерпул. Браво!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom