Проблем со новиот Windows Live™ Messenger beta, Help

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
пред некој саат добив мејл од Windows Live Team со наслов Check out what is new from Messenger кој содржеше линк за download на најновиот Windows Live™ Messenger betaго симнав инсталирав ми побара да го рестартирам компјутерот го направив и тоа и кога ке го упалам ми јавува error и неможам да вклучам messenger:nesum:
14lsorr.jpg

пробав да го преинсталирам, потоа барав uninstal и немаше, отидов во add remove programs и воопшто не наоѓа никаков messenger. Потоа пробав да ја инсталирам претходната верзија што ја имав и воопшто нејке да инсталира повторно ми јавува error
21ngxgp.jpg
:nesum:
и незнам веке со што дуго да се обидам ПОМОШ!!!!!!:kesa:

Ми звучи како некој да ти подвалил вирус во PC-то...

Каков црн Catastrophic failure,не се покажува тоа никаде во Windows (освен нели BSOD-то го означува тоа,ама не со зборови)
Дај линк од e-mail-от.

И моли се да е вирус,зашто ако не е,тогаш е бета верзија што е еднакно на,тест верзија.

П.с. не мораше тема посебна за ова:wink:

ставив PrtSc од тоа што ми го покажува кога кликам на set up-от на претходната веризја. И знам дека не мораше нова тема но веке пола саат се обудвам нешто да направам и сите идеи не ми успеаа па вака знаев дека побрзо ке добојам одговор но можеш да префрлиш во темата за msn messenger

:

Обиди се со Revo Uninstaler да го избришеш MSN-то.

Едит: Незнам што толку имате мерак на новите (BETA) верии и после само нешто се жалите ... Јас имам MSN 8.1 и до сега сум немал некој посериозен проблем со него ...

Исто така корисна работа е за користиш некој друг клиент за поврзување на МСН мрежата. На пример Trillian, meebo....
А за видеочат и слични глупости да си користиш Скајп, проверено најдобар.

Start>Accessories>System Tools>System Restore.

Пушти го ова,најди дата од пред 15 дена,и направи System Restore.

Немам време да објаснам,зашто искачам,па ако не успееш сама,ќе објаснам детално вечер.

Обиди се со Revo Uninstaler да го избришеш MSN-то.

Едит: Незнам што толку имате мерак на новите (BETA) верии и после само нешто се жалите ... Јас имам MSN 8.1 и до сега сум немал некој посериозен проблем со него ...

e ајде де незнам што ме натера интересни ми се видоа работите што ги имаше како update во мејлот па си реков ај да видам:nesum: ке видам сега што е линков, фала:smir:

пред некој саат добив мејл од Windows Live Team со наслов Check out what is new from Messenger кој содржеше линк за download на најновиот Windows Live™ Messenger betaго симнав инсталирав ми побара да го рестартирам компјутерот го направив и тоа и кога ке го упалам ми јавува error и неможам да вклучам messenger:nesum:
14lsorr.jpg

пробав да го преинсталирам, потоа барав uninstal и немаше, отидов во add remove programs и воопшто не наоѓа никаков messenger. Потоа пробав да ја инсталирам претходната верзија што ја имав и воопшто нејке да инсталира повторно ми јавува error
21ngxgp.jpg

Ако имаш MSN Discovery или MSN Plus, избриши ги, па инсталирај го месенџеров. Толку е :helou: не се компатибилни со новиот MSN.

14lsorr.jpg

21ngxgp.jpg

И јас имав проблем со оваа верзија на мсн,во add or remove programas го нема месенџерот, има само една икона со име MSN но и да ја избришеш нема ништо да ти помогне... Значи како што ти пишал скај драјвер, избриши го месенџерот со рево унисталер ( на крај избери ја опцијата и да ги избрише деловите од регистерот ), рестартирај компјутерот и симни си ја 8.1, или 8.5 верзијата
а за ова што ти напишал Мац за system restore, кај мене нејкеше така да се среди, во секој случај пробај и со таа опција :)
:salut: и напиши што си направила

фала ви на сите што се обидовте да ми помогнете, го одинсталирав messengerot па решив да видам дали советот на -={K-O-R-U-N}=-
Ако имаш MSN Discovery или MSN Plus, избриши ги, па инсталирај го месенџеров. Толку е :helou: не се компатибилни со новиот MSN.
ке успее, и откако одинсталирав си функционираше бетата. Така што немаше потреба од System Restore. Но сепак се вратив на стариот messenger бидејки бетава си има цел куп нешта што не функционираат како што треба:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom