Помош околу MIDI фајлови, не ми ги пушта

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
2.646
Дали некој можи да ми помогни,и да ми кажи до што можи да е проблемов....синмувам МИДИ фалјови,ги пуштам на винамп,си тераат а не ги свири,како муте да му се има ставено.....ај ве молам помпгнете,оти стватно ми треба...

Дали некој можи да ми помогни,и да ми кажи до што можи да е проблемов....синмувам МИДИ фалјови,ги пуштам на винамп,си тераат а не ги свири,како муте да му се има ставено.....ај ве молам помпгнете,оти стватно ми треба...

Пушти ги на друг плеер, на друг компјутер.......

Eве сеа инсталирав на еден за кариоке,на него ми ги пеј,а на Винамп,и на Fruity Loops(за ова ми требаат мидите) не ми ги свири....
Да не се одбира некој од FL?пробав во то сетинзите,пак не свири.,...

Ај бе некој ако се разбира од Fruity Loops,нека ми кажи како да ми свира мидите даму,сегде свира само таму не,си теча ама не му се слуша гласо,како на муте да се клаени...ај ве молам ако знајте помагајте,оти два дена еве жиФците си ги искинаФ....

Ај бе некој ако се разбира од Fruity Loops,нека ми кажи како да ми свира мидите даму,сегде свира само таму не,си теча ама не му се слуша гласо,како на муте да се клаени...ај ве молам ако знајте помагајте,оти два дена еве жиФците си ги искинаФ....

Ги отвораш преку import, така и ти бара кои канали да ги отвори, е сега мораш на секој канал генератор да ставиш на пр одиш на channels па add one па одбираш генератор( Simsynth,WASP ...) па на каналот од midi-то десен клик ,copy и на новиот канал paste,ама мораш на секој канал посебно и можеш да менуваш звук, октава итн.... btw која верзија ти е FL? осмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom