Разминување

• Креатор на темата Креатор на темата ShEkicKs
  • Време на започнување Време на започнување

ShEkicKs

Special K
Член од
4 ноември 2005
Мислења
153
Поени од реакции
2
Сте приметиле ли дека кога машко и женско се разминуваат во тесен простор, во најголем дел од случаите (ако не и секогаш) машкото се врти со градите, а женското со грбот. Зошто е тоа така? :icon_roll

ne sum primetila :pos:
interesna ti e zabeleskava :) :)

shoznam, jas ko kje se razminvam so nekogo bash so gradi se vrtam za da go izmerkam :))

не ни знам како се разминувам...ваљда терам и не гледам пред мене па кој ми иде у пресрет нека му ја мисли :raz:

МаРиНа`Ох напиша:
shoznam, jas ko kje se razminvam so nekogo bash so gradi se vrtam za da go izmerkam :))
pa normalno...a na edna moja drugarka znaes so i se desi....lele be koa i da se setam na ova pagam od :pos: .onaka ovaa da pomine,a epten tesno,i samo se razminuvaat eden do drug i samo go gleas deckovo dobiva nagon za kivanje i op......zelen slajm na jaknata na drugarka mi:pos: :pos: :pos:

За да не се трлнат и двајцата со гради, односно да не и ги затрла машкото, па се врти со грб.

smizlicka напиша:
pa normalno...a na edna moja drugarka znaes so i se desi....lele be koa i da se setam na ova pagam od :pos: .onaka ovaa da pomine,a epten tesno,i samo se razminuvaat eden do drug i samo go gleas deckovo dobiva nagon za kivanje i op......zelen slajm na jaknata na drugarka mi:pos: :pos: :pos:

zato sekoash postarive chador si noset, iskusni si se tie :)) da i kazhish taka na drugarka ti :))

ShEkicKs напиша:
Сте приметиле ли дека кога машко и женско се разминуваат во тесен простор, во најголем дел од случаите (ако не и секогаш) машкото се врти со градите, а женското со грбот. Зошто е тоа така? :icon_roll
За да го испровоцира, да го чешне со г`зот:pos:
Море гради со гради само!:icon_lol:

Богами нема врска, да умрев денес, немаше да знам за ова бре :)

Да да точно е. Женското се врти со грб за да не ги чеше цицињата од градите на типот а на мушкото му одговара оти оваа гзот му го чеша од....карлицата :D :pos:

ShEkicKs напиша:

:ne:
Не знам за другиве ама јас стално гради со гради се разминувам со машко.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom