H
HITCH
Гостин
Citam i gledam deka ve fatil albanofobija
аха дека не фати ... ако не фати нема да дрвиме на темиве ќе бидеме лице в лице на терен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Citam i gledam deka ve fatil albanofobija
Што повеќе да кажам? Фала што ми ја потврди поентата.
Да бидам искрена? Па треба да фатиш да учиш граматика да не ти се смеат како на теле ко ќе истресеш тешка глупост.Decko, kako e mozno da ne znam makedonski, koga ti me razbra sto napisav. Jas razbiram i zboruvam makedonski, ali nema da se fatam i gramatika da ucam.
Да бидам искрена? Па треба да фатиш да учиш граматика да не ти се смеат како на теле ко ќе истресеш тешка глупост.
Јас не барам од луѓето во Гв да ми зборат литературно, нека зборат доволно добро колку да можам да се разберам со нив (и да не ми звучат смешно). Ама тие и тоа одбиваат и ми предлагаат јас да сум научел албански. Полека бре. Јас немам ништо против соживот со албанците ама вакви работи ми го повредуваат националното достоинство.Citam i gledam deka ve fatil albanofobija
Не се грижи... ќе почне да те боли... еден убав сончев денMlada damo, bas me boli mene. Glavno mi e da te razberam i da me razberes, a za detali, greski pravat i tie sto im e majcin jazik.
Rufi e dobar.Поранешниот градоначалник на Гостивар Руфи Османи во интервју за Алсат-М изјави дека се враќа во политичкиот живот на земјата.
„Шансите се реални јас како поранешен политичар да се трансформирам во активен политичар.Ова ќе го направам на следните локални избори во Гостивар.Ќе се кандидирам како независен кандидат и ќе се обидам да го вратам политичкиот мандата што државата Македонија насилно ми го одзеде во 1997-мата.“ рече Османи.
Османи изјави дека денеска за прв пат официјално го најавува своето враќање и рече дека досега многу политички партии од албанскиот кампус, вклучувајќи ја и најновата партија на Имер Селмани го злоупотребиле неговото име при сопствената промоција што тој го оцени како некоректно.
„Денеска го промовирам моето враќање во политиката на локаните избори“ изјави Османи за АЛСАТ-М
Posle dolgo i dolgo vreme dobra vest od makedonskata politicka scena. Sega veke definitivno mozam da pocnam da veruvam deka ke ja bide drzavata.
Pameten covek, na isklucitelno pameten i vnimatelen nacin se vraka na politickata scena.
Vo naredniov period seriozno ke razmisluvam za preseluvanje vo Gostivar![]()
не е една... има една на К мислам...De , de goltnala edna bukva ...a golema rabota, onoj fanatic ne znae da pisue ich pa najgolem patriot e ...nemojte taka ,,, edna Albanka da dojde i odma ripaj skokaj brej...
Dobro vece Vlora :smir: Caj bela kafa ?
Ок, добро напишана реченица (нема грешки). И можда е во право Винстон - можда не треба толку остро да се реагира. И плус, на форумов ќе се научиш подобро.Druze, i da sakam ne mozam, iskreno, ne e moj majcin jazik, ne go zboruvam postojano, doma zboruvam albanski, drustvo albanski....pa treba da ti bide milo sto makar znam da ja napisam nekako i ova recenica.