Фан Клуб: Спортинг Лисабон

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2-0 и вие си завршивте работа :smir:!

честито победава

Форумот ама баш ич не губи! Што мислиш дека има фанови Санделенд, Астон Вила, Хул, Ридинг, итн итн?

Сепак Спортинг е член на Лига на Шампиони.. И пример ако тепа Спортинг со манчестер, нормално јас како Арсенал фан ке пишам нешто.. „ Еееееееееее одлично, слабо издание на Манчестер “ е место во Манчестер да го пишам ке го пишам тука, зашто одма ке почнат да урлаат. Се надевам сваќаш! :helou:

Господ нека ти е на помош чедо.:pop:

...Ако не примети, а очигледно не си приметил, во првиот дел од текстот тотално го подржа мојот став. Ама ти воопшто не си сфатил дека си го кажал истото само со други зборови.

А за вториот дел од текстот, незнам дали да се смеам или дали да плачам!

И пример ако тепа Спортинг со манчестер, нормално јас како Арсенал фан ке пишам нешто..:uvo:

...Епа ај ако не да отвориме Фан клубови за сите екипи против кои игра Манчестер.

...Или еве сега јас предлагам да отвориме Фан клуб за екипата на Клуж, и ти како Фан на Арсенал ќе има што да пишеш!:nesvest:

Господ нека ти е на помош чедо.:pop:

...Ако не примети, а очигледно не си приметил, во првиот дел од текстот тотално го подржа мојот став. Ама ти воопшто не си сфатил дека си го кажал истото само со други зборови.

А за вториот дел од текстот, незнам дали да се смеам или дали да плачам!

И пример ако тепа Спортинг со манчестер, нормално јас како Арсенал фан ке пишам нешто..:uvo:

...Епа ај ако не да отвориме Фан клубови за сите екипи против кои игра Манчестер.

...Или еве сега јас предлагам да отвориме Фан клуб за екипата на Клуж, и ти како Фан на Арсенал ќе има што да пишеш!:nesvest:
Пример зборев за Манчестер, ти образложиго општо! А не земај Манчестер буквално. Тоест да не тапкаме у место, тука има Администратори. Оди пожалисе, ако нешто не ти чини.

Пример зборев за Манчестер, ти образложиго општо! А не земај Манчестер буквално. Тоест да не тапкаме у место, тука има Администратори. Оди пожалисе, ако нешто не ти чини.

невар мајнд...

Јаооооо, сеа пред малце го видов првиот гол на Спортинг. Значи мнооооооогу несреќно примиле гол Базел. Топката во обид да ја избие еден од дефанзивците на Базел, таа се одби од Ромањоли (Спортинг), а потоа и од играч на Базел и на неверојатен начин го прелета голманот и му заврши во мрежа ...

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom