Што си правам за себеси си правам

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
На другарите можам да им кажам: Да бе, супер беше.
Другото останува само ехо во времето :] Нема потреба некој да знае шо/како/зошто/кога/ова/она праам. Интима самото си кажува :]

Зависи на кого...на пример ако го кажам на луѓе со кои сум секој ден и кои ми се најдобри другари тоа воопшто не го сметам за фалење него споделување на уште еден моемент од животот со саканите луѓе. И зависи со кого сум го имал тој однос...:helou:

ne kazuvam nisto na nikogo(narocito koga se raboti za seksot),edinstveno sto mene me interesira kaj moite prijateli/prijatelki e dali im e se ok vo vrskata,dali imaat nekoj problem ,dali nesto mozam da im pomognam i slicno,a za detali nitu prasuvam ,nitu pak sakam nekoj da me prasuva,a i da me prasuva NE KAZUVAM,toa e moja intima i nemam potreba na nekogo da mu se falam,ne patam od kompleksi,narocito ne od takov vid na kompleksi..

За мојата интима знам само јас не споделувам ништо со никој....е некад ми се случува да и кажам на сестра ми нешто но не секс туку онака по light :vozbud:

Има некој работи што не се за зборење или за фалење,или па и да се каже што се праело ништо не се потигнува со тоа фалење.

God dammit. Па тебе ти кажувам меѓу првите црнангелу :)
Секако ги одвојувам најблиските другарки за да им кажам што ми се случило, во оние во кои имам доверба. Сигурно не би кажувала на секој втор. Но и не објаснувам се во детали. Што помалку знаат-тоа подобро. Ах да, и на братучетка ми секогаш и кажувам, бидејќи таа како несекојдневен мањак мора да знае се од мојата интима. :)
А дефинитивно речиси буквално се и кажувам на мајка ми, знае за дечковци и мувања..но не се отварам лесно за интимата со неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom