warlic MKD
КирЕ..Поштарот
Како што го гледате насловот оваа тема е наменета за секаков вид помош при Warcraft .. Инсталација , пачување , кракување , сериал .. итн..итн..итн..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сум го имал тој проблем со други игри, мислам оти беше кантер...Еве јас да ја започнам темата ..
Имам еден проблем .. на стариот компјутер ми се факаше Warcraft но ми сецкаше бидејки имав 128 RaM. (нормално)
На новиот компјутер имам 256 RaM , 80 GB hard disk , и NVIDIA GeForce 5600 графичка..
И кога ставам ЦД-то од WarCraft ја инсталирам прво Warcraft - Region of Chaos , ставам крак . Потоа инсталирам WarCraft - Frozen Throne , ставам крак .. и давам рестарт на компјутер ..
Кога ке ми се подигне Windows давам 10 Refresh (како и обично) и ја уклјуцувам WarCraft Frozen Throne иконката од десктоп .. И ми се гаси монитор .. не целосно .. туку само таа ламбичката Од зелено светло ке светне на Портокалово ..
Претискам ESC ( escape ) и се врака се во нормала .. но играта ми е исклјучена ..
Ај плс некој да ми помогни.. тај проблем го имам дури 6 месеци .
Фала Однапред
И јас сум го имал тој проблем со други игри, мислам оти беше кантер...
За тоа лек не најдов, а мислам и нема...
ПС. НЕ ТИ ТРЕБА ТАА ГЛУПА ИГРА :helou:
Да де, така как шо кажувам... не ти треба таа глупа игра :helou:Како бе не ми треба ? .. дотта ?
ПС. Пишајте само тие што се разбираат во Warcraft ..