Фан Клуб: Бенфика

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Бенфика е еден од најдобрите клбови во Португалија заедно со Порто и Спортинг Лисабон,клубот е формиран во 1904 година,играат на стадионот Estádio da Luz тренер му е Кике Санчес Флорес.......според мене имаат најдобар и воедно најталентиран тим во Потругалија носители на играта се Квим/Куим(Quim),Луиѕао,Пабло Аимар,Давид Суазо,Хозе Антонио Рејес,Оскар Кардозо и Нуњо Гомез а тука се и екстра талентите Ангел ди Мариа,Сидни,Давид Луиз,Фелипе Бастос,Хавиер Балбоа и Урета :bravo::bravo:

Сезонава имаат супер тим очекувам да завршат први пред Порто.

За Бенфика имам слушнато дека у цел свет, имат најмногу фанови официјални регистрирано:toe:

Ја сакав одамна да ја отворим темава ама ај да не биде иронично ко со Хул, ја отворам тема за Хул и мие губимо од нив.
Инаку Бенфика има супер тим мислим дека и Рејес сезонава е таму и очекувам да завршат први пред ослабениот Порто и незгодните Спортинг.

Луѓе заборавив да ви напоменам дека Бенфика вчера го тепаше Спотринг Лисабон со 2-0 стрелци на головите беа Рејес и Сидни

За Бенфика имам слушнато дека у цел свет, имат најмногу фанови официјални регистрирано:toe:

Да и ја ова го иам слушнато.

Инаку имаат добро тимче и добар стадион.

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Од се срце им ја честитам титулата на Бенфика во Лига Европа за сезона 2013-2014

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom