Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wanna bee satanisti mislis ?
Wanna bee satanisti mislis ?
Се кладам дека поголем процент од тие што прокоментираа за сатанизмот, дека само го видоа насловот од темата САТАНИЗАМ и се втурија на давање мислења што они мислат за сатанизмот. А едно ќе ви кажам. Мене-ме-заболе-што-мислат-за-сатанизмот! А истото и кај другите, никој не би го интересирало туѓо мислење.
И сеуште сфаќам дека отворајќи тема од едукативна намена се претвора во расправија кој сака да биде сатанист, као нов квиз на А1 или кој бил и што правел сатанистот или што се случувало после смртта каде забележав nihilista од преголема неинформираност продолжува да ги тупи истите муабети како немало ништо после смртта.Што тогаш? Остануваме закочени? No way, u are wrong dude...
By the way, никој не сфати дека темата е од ЕДУКАТИВНА намена за неинформираните да запознаат кои видови на сатанизам ги има , што е сатанизам и каде може да се сретне. Никој не шири религија со оваа тема, никој не наметнува сатанизам туку до одредена точка е осуден.
П.С. Доколку во следните неколку, минути,часови, па и денови додека не се преплави оваа тема со премногу безвредни коментари,ќе ве молам некој од администратори,модератори,хигиеничари,забни лекари,медицински сестри и други вработени на форумот, да ја заклучите оваа тема од безвредни коментари или делете.
Nego ajde da diskutirame okolu taa Telemata ... ja mislam toj Crowley nesto razbral ama posle zabegal i pocnal toa orgijashenje ... ajde vashi mislenja
ne mozam poveke da se soglasam ja imam citano satanskata biblija i svativ deka satanisti se poveketo luge bidejki tie toa go praktikuvaat vo svojot zivot sekojdnevno a ako se prasuvate sto e toa ednostavno sebicnosta i samozivosta sto e tolku prisutna ovde...А бе не се занесувајте многу-многу, ПРАВИТЕ сатанисти не ни мора да се замараат со некакви си детални религии и учења, тие се НАСЕКАДЕ околу нас. Ќе се изненадите колку многу ги има, луѓе кои вие никогаш не би ги етикетирале како такви.
Telema e posebno, AlisteR kRouli e osnovac na telema sto znaci volja.Od nego ja imam zakonot e za site, ja ima na makedonski.
Telema e posebno, AlisteR kRouli e osnovac na telema sto znaci volja.
Imalo dva antipoda na ucenjata telemata i hermetizmot ete ti uvod...jas za hermetizmot znam za telemata ne znam bas malce citav ama znam sto e otprilike ...
jing i jang nesto taka .