Како скопските средношколци прераскажуваат лектира

може ја да ја расакжам Робисон Крусо?

си бил еден брадест мада фака си трипал со брод.. и са десило дефекат или саобрачајка не ми текнуе добро и оп бродолоом.. и туп на пуст остров сам... јебо ама немало цури јебеш га.. му се појавиле некои црнци канибалисти.. ама тоа после било да не брзаме сеа јеоте.. и дремел типот са обидуел да си иде праел таму сплавои кајчиња и такоџе.. ама нишо тапа бил.. дури и си ги резбал деновите поминати за да знае која дата е.. и смислуел типот стратегии за да ги тепа тоа црнчугите и са удружил со еден од нив.. верјатно му се видел симпатичен.. мани тоа кој будала ке крсти чоек според ден во неделата.. ц ц ц нема везе идемо даље и са удружиле го научувал да збори амерички и после они двојца vs алл одерс нигас и не ми текнуе како продужуе книгата.. доста ви е ова ај

доста дебилно раскажување на Робинзон Крусо ептен вештачки немаше шанси да ти дадат одобрение за ова срање

си бил еден брадест мада фака си трипал со брод.. и са десило дефекат или саобрачајка не ми текнуе добро и оп бродолоом.. и туп на пуст остров сам... јебо ама немало цури јебеш га.. му се појавиле некои црнци канибалисти.. ама тоа после било да не брзаме сеа јеоте.. и дремел типот са обидуел да си иде праел таму сплавои кајчиња и такоџе.. ама нишо тапа бил.. дури и си ги резбал деновите поминати за да знае која дата е.. и смислуел типот стратегии за да ги тепа тоа црнчугите и са удружил со еден од нив.. верјатно му се видел симпатичен.. мани тоа кој будала ке крсти чоек според ден во неделата.. ц ц ц нема везе идемо даље и са удружиле го научувал да збори амерички и после они двојца vs алл одерс нигас и не ми текнуе како продужуе книгата.. доста ви е ова ај
колку ти нема ова врска со скопскиот
вака ни шмизлите не зборат..незнам од кај ги вадеше зборовиве:uvo:

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::vozbud::vozbud::pos::pos::pos: Илијада трае до бесвес...:pos2:

А бе вие лудило сте во Струмица:vozbud:
Дај кажете ни нас од другиве градови како да се вадиме кога немаме прочитано?:)
Професорке ја немаше книгата, неможев да ја најдам во никоја библиотека:toe: (или ке збориш нешо на жими-мајка, а може и ништо да не збориш) :)

Ova ne profesorkata po makedonski i go odnesov, lani i zenata go zema go odnese doma i utredenta mi go vrati i nekako ne i bese prijatno! A ja i se zgaziv od smeenje! :pos2:

Inace go krstil Petko, poso prv pat mu go opnal u petok! :pos2::pos2::pos2::pos2:

Хаха, ме насмеа ептен. Давајте уште!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom