Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Moментално сме 4, ама вака завршиме ќе играјме Челенџ куп и можно е Свето (лопов) да дае некој денар за клубот да се ојача.
ziko bt напиша:ve tepavme a ? razbrav so 1 razlika
Не тепате едвај, 34-35, со помош на Начевски и нашиот тренер
Димитровски значи кој сељак е, отиди со пензионероте да се пресметуе на трибината, не дојди на запад да провоцира, пичка една.
Пецаковски не растури.
Денеска нерешено во Велес,се гледаше дека ни ја пуштате ама нашиве се ептен трупци..онаак на минење видов што има при крај и го доглеав..
Далеку од тоа дека ви ја пуштаме, судиите ве местеле да победите, да имаш 14 исклучувања у еден тим е стварно ногу, 3 играчи со црвени картони, последниот напад со 3 играчи у поле се бранале нашите ама Цаци ѕверот се фаќал
И исто сме воделе 2 ралика на минута до крајот, ама јебига со 3 играчи толку бива... И да не заборавам да напоменам дека еден од судиите бил надалеку докажаниот Начевски (не знам кој од двајцата, али не е битно и двајцата се педери)
П.С. И 5-то место фаќало Европа, така да уште иаме шанси, иаме за играње дома со Вардар и гости со Тинекс, тоа ќе биде директен дуел за излез во Европа, и за 3000 евра наградичка од РФМ. Да се надеваме дека нема пак да има двоен аршин од судиите.
Туку може и со Вардар да се договориме, да бидат срцки и да ни ја пуштат.
Далеку од тоа дека ви ја пуштаме, судиите ве местеле да победите, да имаш 14 исклучувања у еден тим е стварно ногу, 3 играчи со црвени картони, последниот напад со 3 играчи у поле се бранале нашите ама Цаци ѕверот се фаќал
И исто сме воделе 2 ралика на минута до крајот, ама јебига со 3 играчи толку бива... И да не заборавам да напоменам дека еден од судиите бил надалеку докажаниот Начевски (не знам кој од двајцата, али не е битно и двајцата се педери)
П.С. И 5-то место фаќало Европа, така да уште иаме шанси, иаме за играње дома со Вардар и гости со Тинекс, тоа ќе биде директен дуел за излез во Европа, и за 3000 евра наградичка од РФМ. Да се надеваме дека нема пак да има двоен аршин од судиите.
Туку може и со Вардар да се договориме, да бидат срцки и да ни ја пуштат.