mUv@ ThE DoGg
oLd ScHoOl PerSoN
- Член од
- 29 септември 2005
- Мислења
- 363
- Поени од реакции
- 5
Имам многу важни фајлови кои ги имам зиповано ама го заборавив passwordot кажвајте луѓе како да ги отворам оти ојде се у П***У М***р
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mUv@ ThE DoGg напиша:Имам многу важни фајлови кои ги имам зиповано ама го заборавив passwordot кажвајте луѓе како да ги отворам оти ојде се у П***У М***р
Dimitarc напиша:najprosto...nikako Ke treba da cekas mnogu dugacko vreme za da ti se desinesto, bilo sto. Ako si stavil strong pass tek togas nikogas nema da go probies. Ne znam dali se plakaat ovie programi na vardarce, no jas imam nekoj koj se krakuvani no im trebase nekolku dena da go probiat passot. ako gi sakas pisi pp da gi uplouduvam
vardarce напиша:Кажи дали ти се запакувани во RAR, ZIP или некој друг формат. Ако ти се во RAR пробај со Advanced RAR Password Recovery, ако ти се во ZIP пробај со Advanced ZIP Password Recovery. Инаку не само овие програмчиња има и други, побарај на интернет. Инаку да знаеш зависи колку посигурен password си ставил толку повеќе време ќе им треба на програмите да го пробијат. ако го пробијат.
vardarce напиша:Кажи дали ти се запакувани во RAR, ZIP или некој друг формат. Ако ти се во RAR пробај со Advanced RAR Password Recovery, ако ти се во ZIP пробај со Advanced ZIP Password Recovery. Инаку не само овие програмчиња има и други, побарај на интернет. Инаку да знаеш зависи колку посигурен password си ставил толку повеќе време ќе им треба на програмите да го пробијат. ако го пробијат.