Дали можете да издржите без телевизор?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

Дали можете да издржите без ТВ

• Да

Гласови: 27 58,7%
  • Не

Гласови: 19 41,3%

• Вкупно гласачи
    46
Можам да издржам и 1 година без ТВ нормално, не сум по Телевизијата, освен по некој работи што ме интересире, Спорт и сл.

Па можам да издржам, ако најдам нешто попаметно можам. :pos2:

без телевизор да ама без компјутер ќе ми биде многу потешко да издржам ..

Што има на ТВ а што нема на интернет? :):):)

Веќе 5-6 месеци го немам уклучено телевизорот да видам што е, како е :)

Можам..појше сум преокупирана со пц-то одколку со телевизорот..т.е. летово така, ама од есен кога ке почнат да ми ги даваат сериите на А1, тешко :nesum:

Можам, можам и тоа без проблем. Телевизија порано почесто и редовно си гледав. Сега? Речиси ич. Ма воопшто не гледам преку годината, само вака летен период кога ми е премногу досадно знам понекогаш да си пуштам еден саат да видам што има низ програмите, ама во глобала не гледам баш телевизија.

Neam gleano TV ....ooodamna.... a taka mi stoj TV vo sobava...
a da bese prasanjevo dali mozam da izdrzam bez internet...hm....ce se zamislev :nesvest:

Телевизорот го користам само за да гледам фудбал, за друго пајажина фати:pos2:

Можам да издржам летово само затоа што цел ден сум на PC, но сега почнуваат сезоните во фудбал насекаде така да тешко би можел да издржам, тежок живот би имал ако пропуштам утакмица на Интер, стварно тежок :wink:

е тешко богами без телевизор !!!

Jas nemozam bez tv,iako vo posledno vreme negledam voopsto.
E aj kazete sto pravite tolku efektivno koga ne gledate tv?
Zosto na mene epten mi e dosadno neznam sto da pravam so sebe,zosto vo posledno vreme na tv nema nisto sto bi mi go privleklo vnimanieto!

можам... освен фудбал ако има друго ништо не гледам

пр. цело лето не гледам ТВ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom