Што ве нервира кај спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
шо ме нервира кај спротивниот пол, да не речам жениве. Нишо не ме нервира ама мразам многу работи кај нив. Ама пошо темата е нервирање...
Ме нервира што секогаш мислат дека се во право.
Ме нервира што негираат дека не се материјалистКи
Ме нервира што секогаш им смета кога си излезен со друштво
Ме нервира што се МНОГУ љубоморни
и ако продолжам да пишам, никогаш нема да се женам

Тоа глупото прекачување ограда среде двете страни од улицата/булеварот. Трчанката до пола, т.е. трчи - застани да не изгине, па преку тревничето и цвечките, и преку ограда.
t_iconsadm_99b846e.gif
Другата половаина истото. Ебате...

Ништо посебно.
Да бидам вака реална и нефеминистички настроена.
Суштества ... слатки, понекогаш.:smir:

me nervira sto misli deka e papucar ako izlezes i ti so negovite drugari a tie mozat zenskite da gi nosat so sebe, me nervira koga si pravi se po svoe i nesmees da mu prereces zosto togas ti si ljubomornata, me nervira sto ako treba ke gleda i 4 liga nekoe si prvenstvo samo za da go ostavis raat i mi smeta sto sakaat da znaaat kogo si addnala na facebook i citaat sms sto nekoj drugar ti pratil
ima uste ama vo glavno bas se slatki pa zaboravas na se

POIMA NEAM .................STO IMAAT SIGNALI DA KOMUNICIRAAT SO NIVNATA PLANETA SO PRETPOSTAVENATA TAMU .. A MNOGU VESTO GO SOKRIVAAAT.........

Највеќе ме нервира тоа што им треба многу време за спремање!!!!!! Кога каснат исто така мн ме нервира. А нај нај највеќе тоа што за време на секс рачунаат дека ја треба да знам се,како им одговара а како не им одговара.Све е тоа ок.АМА КАКО ДА ЗНАМ КОА НЕ КАЖУВААТ?? Ние машките неможеме да читаме мисли иначе...

Највеќе ме нервира тоа што им треба многу време за спремање!!!!!! Кога каснат исто така мн ме нервира. А нај нај највеќе тоа што за време на секс рачунаат дека ја треба да знам се,како им одговара а како не им одговара.Све е тоа ок.АМА КАКО ДА ЗНАМ КОА НЕ КАЖУВААТ?? Ние машките неможеме да читаме мисли иначе...

+1

Нема шанси веке така да чекам некоја пред нејзината кука, додека не се јави дека е готова. Пр. на екскурзијата за 100 метра пат една момичка ја чекав повеке од пола саат (рече дека е готова, ама чекај не оде тоа така, тука малку таму малку, повеке од пола саат се шминкаше)

Me нервира што секогаш доцнат и што се спремаат и шминкаат 2 и пол саати.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom