Струмица ТунајТ!

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Од струмица сум ама ова ми е НАЈ ГЛУП форум до сега шо го иам видено. погледете некои од темите како

KOJ E NAJ FRAER OD 4 GOD OD GIMNAZIJATA

AJ ZA DRAGAN OD III-7 GIMN.

NAJ JAK FRAER U GRADO

Koja e najaka p****a od GIMNAZIJATA

и уште многу други плодни теми и одрази на младиот здрав разум на денешницата...уживајте на...

http://www.tonight.com.mk/forum/viewforum.php?f=9&sid=bf865d7c2b8714478c8710a42694ccdf

офчар, срце, нека фрчат коментари!

лелееееее.....струмица...нека го средат малце форумот!

Ова ми беше извор на мудрости во еден период од досадувањето на нет.
А бре гррррр, не ми се збори....
Сепак еден форум зависи од членовите пред се, нели???
Инаку и јас сум за најубаата осмоодделенка, мада не ја позанвам, и можам и робија да лежам али пак ја сакам :)

KOJ E NAJ FRAER OD 4 GOD OD GIMNAZIJATA imaat vakva tema hihihihihihihih lele idiotchinja

Mislam:

- najzenskar profesor od gimnazijata

-a koi momicki se OBLECVAT ROIGINAL?

-ebati mladinata so ga imame :pos::pos:

-kazete nesto novo za strumica posto jas sum vo svedska!!!

Модератор: Модератори

Членови кои го разгледуваат овој форум: Никој:pos::pos:

E veke stvarno ne mozam da mislam!!!:pos::pos:

TORCE?? Ti se cudam kako ti izleze zdrav i citav i asalen od tamu??? РЕСПЕК МАН

еее гримчо.....тоа да видиш...

Mene pa me baniraa tamu pred nekoe vreme hahahaha! Imase edna politicka-istoriska tema za Aleksandar Makedonski ili taka nekako. I gleam ja jadat g0mna nekolku bugaromani, te Aleksandar bil grk, te ova te ona i rekov ja daj da gi educiram kopiljacive malce. Pa ko so me dal gospod im zae6av mater na toa bugarite a adminot ko najgolem peder niv gi ostaa a mene me brise i me banira. Znaci definitivno najkretenski forum!!!!

Gizo, zip it... :pos:

Katunec, брат, знам оти см струмичанеџ, ама фоумо нии толко кретенски дур на човек да не му се верува...а што велите еден поздрав да им пуштиме а? Еден сеир да им удриме, малце да им текне форумот да си го средат...

Iako obicno ne sum da se diskutiraat drugi forumi, za konkretniov sum "ZA"!
Premnogu mi se dragi strumicani za da se pokazani vo svetlo koe sto ne odgovara na niv!

Znaci go podrzuvam Toreador da go obeli obrazot, no ostavam na nego kako toa da go stori. A posebno za sluckata so Katunec! Se nadevam ke bide vo stil!

No ima eden po-moronski forum na koj trojca bez dvajca pishuvaat takvi naucni fantastiki, morate da go poglednete:

http://www.sei.gov.mk/forum/forum.asp?FORUM_ID=4

Eve sto veli edno anacionalno-moronche na toj forum:

"No sega se drugi vreminja i ne sme povece drzava faktor na balkanot so 22 milioni gragjani i edna pocituvana voena svetska sila, pa morame da se prilagodime na ovie segashni vreminja a toa znaci ne samo odgovor gdj.Shecerinska na prashalnici da odgovara tuku spremnost da sekoj gragjanin od drzavata e spremen na davanje sekakva zrtva a to se podrazbira i zemanje na drugi identiteti i simboli."

Леле Мисирков
24 од 63 Корисници Имаат Пратено 103 Пораки во 4 Форуми, со Последна Порака на 17/11/2005 09:57:11 од: andrejabogdanovski.

Од кога датира форумов???

Не знам што риканле, можда не се случил некој трач или тепачка долго време....чудно, вечер а да нема оговарања на форумот....хммм..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom