Interesna tema na koja se otvaraat dve prasanja: Bolest ili Zadovostvo?
Sto mislite dali ovoj fetishizam e dobar ili pak celosno isprevrtena ideja za seksot?
Foot job ne e?? i toa e na nekoj nacin fetishizam.
a vo vrska so slikata IZVINETE SITE!!! ja staviv nabrzina bidejki sum vo internet kafe i ke izgleda malku cudno ako pocnam da baram dobri sliki (mislam znam kaj ima mnogu dobri sliki) za da gi stavam. Od kaj ke znaat deka baram sliki za forumot. moze ke si pomislat deka imam seriozen problem!!! ustvari jas ne ni smetam deka toa e i nekoj problem bidejki da si kazam nekako imam nekoi primesi na feet fetish samo pod uslov da se cisti i takamu natamu jajca..........
Не е проблем да се поштуе добро парче стапалце, поготово во добро хулахопче кое спие во секси салонка на штикла. Кој не го поштува ова?
Проблемот кај фетишите настанува кога личноста неможе воопшто сексуално да се возбуди доколку не му биде фетишот при рака. Инаку, колку за зачин и мезе е ол рајт.
pa spored slikava, ne sum bas odushevena od "feet fetish".
ste mozele nekoja bolje slika da najdete
ne mislam deka e bolest, ali onaka da si bide u granici na normala se toa...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.