Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Interesna tema na koja se otvaraat dve prasanja: Bolest ili Zadovostvo?
Sto mislite dali ovoj fetishizam e dobar ili pak celosno isprevrtena ideja za seksot?
foot.jpg

шо знам.. чекам мистик да каже па ја по него..

иначе кај ја најде сликава.. гадна..

More, od kaj si ja nasol slikata? Moze feet fetish, ama samo ako cisti i se nogite :D

Сликава квари претстава за поимот. Најдете поубава и ќе дискутираме! :)

Acid напиша:
Feet Fetish е болест и одвратно е. А foot job?

Foot job ne e?? i toa e na nekoj nacin fetishizam.

a vo vrska so slikata IZVINETE SITE!!! :cuc: ja staviv nabrzina bidejki sum vo internet kafe i ke izgleda malku cudno ako pocnam da baram dobri sliki (mislam znam kaj ima mnogu dobri sliki) za da gi stavam. Od kaj ke znaat deka baram sliki za forumot. moze ke si pomislat deka imam seriozen problem!!! ustvari jas ne ni smetam deka toa e i nekoj problem bidejki da si kazam nekako imam nekoi primesi na feet fetish samo pod uslov da se cisti i takamu natamu jajca..........

Не е проблем да се поштуе добро парче стапалце, поготово во добро хулахопче кое спие во секси салонка на штикла. Кој не го поштува ова?

Проблемот кај фетишите настанува кога личноста неможе воопшто сексуално да се возбуди доколку не му биде фетишот при рака. Инаку, колку за зачин и мезе е ол рајт.

ја иам пробано и фут џоб и све со стапалце и многу ми е кул. не е обавезно, али зашо да не..

imam pobano foot job i e hm bash interesno ozbilno

pa spored slikava, ne sum bas odushevena od "feet fetish".
ste mozele nekoja bolje slika da najdete :)
ne mislam deka e bolest, ali onaka da si bide u granici na normala se toa...:icon_lol:

Фуј!фуј!фуууј!
одвратно!....незнам дали е до сликата,али знам дека стапалата не би сакала да бидат употребени...на никој начин!:)

Ok eve nekoja po asalna slika. Hope u like it! oti ako ne ima da ja gledate prvata slika :icon_lol:

p16.jpg

Higiena pred se zamisli da se polni so gabi nozete hihihi. Inace jas licno imam fotfobia ama to e veke drug muabet :)

Ja mu davam 500den na toj so ce mi lizni paleco na stapaloto.. ko si dojdam vo mkd po 20 sati pat..plus ce nosam guzerici..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom