Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
zatoa sto e stik, a ne parfem.
temata e PARFEMI :icon_lol:

ej parfemi mi se slaba tacka, za preku den koristam boss women ili deep red,a za navecer nesto poupadlivo kako Contradiction od calvin klein ili Channel 19, i seto toa pod uslov sestra mi da ne mi gi naceka i se izbanja vo niv:)

:pos::pos::pos: Noa,Givenchi i Davidoff cool water ,и горенаведените на сестрами:)

Od zenskite omileni mi se:
Light Blue -D&G
Deep Red - Hugo Boss
Hypnotic Poison - Dior
Omnia - Bvlgari

a od maskite:
Higher Energy - Dior
Deep - Davidoff
BLV - Bvlgari
Boss in motion - Hugo Boss

dobri se:
miss dior cherie
gucci
aqua di roma
i site escada!:icon_lol:

odsekogas sum koristela maski parfemi,neznam zasto:wink:
ne deka zenskite ne se ubavi nego taka:)
najvise gi sakam i gi koristam:
Calvin Clein-Contardaction
Angel
Alehandro Del ' Acroa

a od zenskite gi postuam:
Eskada
B.U.
Jennifer Lopez-Still

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

sherbet od tengjere..znajsh kolku sum blag posle..se lepam na sekoj kjosh

evo najdobrite za m...

blue.bmp

minotaure.bmp

http://www.xmail.net/acko/blue.bmp

maski parfem shto poshtuvam...KUROS ne da mirisa ubiva...a vo DUNE se zaljubiv u tipot radi parfemot...mmmmmmm
zenski parfem ...THINK PINK samo ednash go imam koristeno mi go donesoa od USA i nemozam da go najdam ovde i nikade na internet pojma nemam zosto go nema ako nekoj ima info odma na pvt!!!! i OBSSESION sega go koristam.... a i noviot na GUCCI ne e los...onaka mi pasuva...

ама воопшто не ми се допаѓаат женските парфеми.....некако многу се нападни(ванила, лаванда) или пак лигави(мошус, портокал).....
а од машките парфеми најмногу ми се допаѓа blue jeans и d&g и malizia(незнам како се пишува) и уште 99%??? од сите останати машки парфеми...поточно, скоро ситe:)

Allita напиша:
maski parfem shto poshtuvam...KUROS ne da mirisa ubiva...a vo DUNE se zaljubiv u tipot radi parfemot...mmmmmmm
zenski parfem ...THINK PINK samo ednash go imam koristeno mi go donesoa od USA i nemozam da go najdam ovde i nikade na internet pojma nemam zosto go nema ako nekoj ima info odma na pvt!!!! i OBSSESION sega go koristam.... a i noviot na GUCCI ne e los...onaka mi pasuva...
go ima vo Dubai

Jas sekogas go koristam parfemot Bu .. a dezdorans Nivea - Pure

Poslednite nekolku sto sum gi koristel se
Burberry
Glacier
Str8-crven i crn
i sega Adidas-Blue challenge

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom